Ekstra Bladet

JEG VILLE ELSKE AT TRAENE CAROLINE

UVENTET TILBUD: Det kommer bag på Sascha Bajin, at Piotr Wozniacki åbner en dør for hans traenerdrø­mme, men han vil meget gerne gå ind ad den

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

PARIS (Ekstra Bladet): Det er ikke noget, de har talt om indbyrdes.

Så det kommer som noget af en overraskel­se for Sascha Bajin, at Piotr Wozniacki i Ekstra Bladet åbner døren lidt op for, at han efterhånde­n kan overtage mere af traenerjob­bet og rejse alene med Caroline Wozniacki samt – hvis den danske tennisstje­rne måtte ønske det – måske endda tage over.

– Det er nyt for mig. Men glaedeligt nyt, smiler tyskeren, som ikke laengere tituleres ’hitting-partner’ men ’assistent-traener’ i Team Wozniacki.

– Mine ambitioner er selvfølgel­ig til mere end at vaere hitting-partner, og jeg vil gerne tage ansvar for en spiller.

– Om det sker med Caroline eller ej, ved jeg jo ikke. Men det ville jeg elske, og hvis Piotr mener, han tør betro mig det, så vil det betyde meget for mig. Det er jeg glad for at høre, smiler han.

– Jeg har også rejst alene med Vika (Azarenka) og Serena (Williams) under mine ti år på turen. Men i sidste ende er det jo op til Caroline.

Helt taet på familien

Sascha Bajin udtrykker stor taknemmeli­ghed over, at hans aftale er blevet forlaenget frem til nytår, og det samme gør Caroline Wozniacki.

Hun er meget glad for den energi og de input, han har bragt ind i dagligdage­n, som hun udtrykker det.

Og rolleforde­lingen er efter fire måneder helt på plads, fortaeller den tyskfødte serber.

– Piotr er chefen, ingen tvivl om det. Han er hendes far og kender hende bedre end nogen. Han ved, hvad der virker for Caroline.

– Min far var også traener for mig, og nogle gange kan tingene blive lidt svaerere, når man også er i familie. Men vi har fundet vores roller.

– Jeg kommer med nogle idéer, som jeg gerne vil prøve af til traening, hvis Piotr siger okay. Vi har for eksempel fået smidt nogle stopbolde ind, forklarer Sascha Bajin.

Han har før boet under samme tag som søstrene Williams, men alligevel er han rørt over, at familien Wozniacki gør det samme.

– Jeg er glad for at de også saetter pris på mig som person. De har taget meget varmt imod mig i familien. Anna laver mad, og der er en dejlig atmosfaere, som jeg virkelig nyder, smiler han.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark