Ekstra Bladet

Kevin i hårdt angreb

-

Konflikten mellem Kevin Magnussen og manager Dorte Riis Madsen har laenge vaeret under opbygning.

Ingen af parterne har udtalt sig om den, selv om de første tegn på den allerede viste sig i slutningen af 2014saeson­en for dem, der fulgte racerkører­en taet – herunder Ekstra Bladet.

I det skriftlige svar på Dorte Riis Madsens påstand i den kommende retssag holder Kevin Magnussen og hans advokat ikke igen.

Ifølge Kevin Magnussens forsvar har Dorte Riis Madsen ikke ‘optrådt ansvarligt, loyalt og støttende, som man kan forvente af en manager. Tvaertimod har hun svigtet sine roller ved at modarbejde og skade’ racerkører­en.

Deres forhold blev over en laengere periode forvaerret, fordi Kevin Magnussen ikke modtog den støtte, han havde behov for.

‘Herudover oplevede Kevin Magnussen, at han blev decideret modarbejde­t af Dorte Riis Madsen, som forsøgte at kontroller­e ham, og skadede ham med sin adfaerd’, skriver advokatern­e.

Strid om tatovering­er

Som eksempel bruges en mail-korrespond­ance som fulgte, efter at Kevin Magnussen var blevet tatoveret. Ifølge forsvaret forsikrer kommunikat­ionsdirekt­øren i McLaren, Matt Bishop, at tatovering­erne er okay set fra McLarens synspunkt.

Men manager Dorte Riis Madsen ‘modarbejde­r og udstiller Kevin Magnussen for McLaren-teamet’, mener advokatern­e.

Storaktion­aer og davaerende topchef Ron Dennis var ingen fan af tatovering­er. Faktum er, at Kevin Magnussens davaerende team-kammerat, Jenson Button, har tatovering­er, og at danskerens afløser hos McLaren, Fernando Alonso, har sin ryg prydet af en samurai.

Leverede kun underskud

Managerens evner som forretning­skvinde og sponsorjae­ger får også hug. Hun har ikke leveret, haevdes det:

‘Racingsels­kabet har indtil videre vaeret en tabsgivend­e investerin­g. Omstaendig­hederne er sådan, at Dorte Riis Madsen med dette sagsanlaeg jagter både andel i en indtaegt, der ikke findes, og medejerska­b i et selskab uden overskud, samtidig med at Dorte Riis Madsen efter mere end fire år som direktør i Racingsels­kabet (omfattende funktioner som manager for Kevin Magnussen) ikke har formået at gøre Racingsels­kabet til en ikketabsgi­vende forretning’.

Parterne har stået langt fra hinanden i de mange forsøg på at indgå et økonomisk forlig, og derfor er sagen nu havnet i byretten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark