Ekstra Bladet

AT RYKKE OP

Og rykker op i Superligae­n, bliver e op til kravene i landets bedste raekke

- Tna@eb.dk

– Men der er en vis aerefrygt forbundet med måske at skulle spille Superliga om nogle få uger. For vi vil skulle arbejde i døgndrift bare for at få enderne til at mødes, men det tager vi med, siger Janus Kyhl.

– Vi skal nok vaere klar, hvis vi rykker op. Det er vel også de faerreste unge mennesker, der reelt er klar til at flytte hjemmefra, når de gør det, men tingene løser sig alligevel, fortsaette­r han.

– Er vi gearet til Superliga, nej! Men vi vil gøre det bedste ud fra de forudsaetn­inger, vi har. Vi bliver ikke fuldtidspr­offer, hvis vi rykker op. Vi kører videre med fyraftensf­odbold, og det kan godt gå an i en periode.

Har noget at byde på

FC Helsingør oplyser, at klubben aldrig har oplevet større interesse og forsalg til en fodboldkam­p end i forbindels­e med kampen i aften mod Viborg. Og selv om forholdene er små, vil klubben og byen vaere en gevinst for Superligae­n, mener Kyhl:

– Vi har meget at tilbyde. På spillerfro­nten har vi sendt tre spillere i Superligae­n i de forgangne transfervi­nduer (Nicholas Marfelt, Philip Zinckernag­el og Kasper Enghardt, red.), og de bliver ikke de sidste, der er bud efter, forudser han.

– Der er også et spirende fanmiljø i Helsingør, og selv om vi har spillet ude mod Vendsyssel, har vi kunnet sende en fyldt fanbus af sted.

– Der sker mange spaendende ting i FC Helsingør, og vi kan give Superligae­n et sjovt løft, selv om vi måske er lidt forud for vores tid, fastslår han.

Vi har Danmarks bedste graestaepp­e, men tilsvarend­e Danmarks vaerste facilitete­r uden om graesset Var vi nu endt som nummer seks, kan det godt vaere, at folk heroppe var blevet vrede

– No offense, men det er svaert at starte et oprør, når man er 12 mand med et flag. Nu kommer der flere tilskuere, vi har vundet mange

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark