Ekstra Bladet

’Trylleriks kup’ lykkedes

-

Foråret i Vendsyssel har i høj grad omhandlet den investorgr­uppe, der kort efter nytår overtog kontrollen i Vendsyssel FF for 5,5 millioner kroner og straks efter placerede Erik Rasmussen i en magtfuld rolle i klubben.

Kort efter satte ’Tryllerik’ sig selv i traenersae­det i stedet for den vellidte Joakim Mattson, og hurtigt fik den magtfulde mand i Vendsyssel påklistret maerkatet ’kupmager’ på sig.

– Det var nu mest i medierne, for internt i klubben har der ikke vaeret den fjerneste uro, konstatere­r Erik Rasmussen.

– Jeg medgiver, der var en vis modvind på de sociale medier og i de traditione­lle af slagsen mod min person, men ikke mod eller fra klubben, og derfor har jeg nemt kunne sige ’fred vaere med det’ og fortsaette arbejdet, fortsaette­r han.

– Målsaetnin­gen er opfyldt for foråret – vi sluttede i top tre og har udviklet truppen gevaldigt rent spillemaes­sigt.

– Var vi nu endt som nummer seks, kan det godt vaere, at folk heroppe var blevet vrede, men de skriverier, der har vaeret, om oprør i fangruppen har vaeret forkerte, fastslår Erik Rasmussen. kampe og nøgternt set var vi rykket op, hvis ikke strukturen var blevet aendret.

Et lige opgør

Nordjydern­e indledte den afgørende halvsaeson skidt og faldt hurtigt ned gennem tabellen. Langsomt men sikkert fandt Erik Rasmussen og co. dog fodfaeste igen og kaempede sig op på andenplads­en i 1. division. I sidste ende var man endda snublende naer den direkte oprykning.

Opryknings­finalen mod Hobro blev dog tabt på gulvet i sommervarm­en, men nu venter en ny chance, når Vendsyssel FF over to kampe skal forsøge at spille sig forbi AC Horsens og ’stjaele’ østjyderne­s placering i landets bedste raekke.

– Jeg kunne laese i jeres avis, at Bo Henriksen kalder opgøret 50/50. Bo er en klog mand og en god ven, og jeg er helt enig med ham i chancevurd­eringen, siger Erik Rasmussen.

AC Horsens har Superligae­rfaringen og et større lønbudget, men vi har haft en dags mere restitutio­n og slutter tilmed hjemme i Vendsyssel. Det bliver helt taet, fortsaette­r han.

– Kampene afgøres i felterne, og her er Horsens dygtige. Men jeg tror på, vi med vores store drenge kan stå bedre imod end både Esbjerg og Viborg gjorde. Oppe foran har jeg en fidus til, at Tiago Leonco og Ninos Gouriye kan gøre livet surt for dem, siger Erik Rasmussen.

Chance for Superliga naeste saeson:y40

procent. Vends ssel har en bundrutine­ret defensiv, der med Jesper Christians­en og Chris Sørensen har det meste. Søren prøvet Henriksen og Mads Greve har også god erfaring og fylder godt landskabet i backkaeden. i Oppe foran kan letfodede Ninos med Gouriye, AEresdivis­ionskampe under og topscorer baeltet, Tiago Leonco smutte mellem Horsens-bagkaeden og skabe problemer. dog Det traekker ned, at den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard med stor sandsynlig­hed er ude af begge opgør.

Hold øje med:

Ninos Gouriye. Hollaender­en var indkøb, der et kun muliggjort af de blev nytilførte investor-millioner vinter. har i Gouriye haft en tendens at til falde ud af nogle opgør, og mål tre i foråret er ikke skraemmend­e. Formkurven har opadvaeret gående, og har Gouriye evnerne at es. til blive et

Det er svaert at starte et oprør, når man er 12 mand med et flag

 ?? FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO ??
FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ??
FOTO: ALL OVER PRESS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark