Ekstra Bladet

GIV NU SLIP, CAROLINE

-

er hun lidt for negativ i sin måde at gå til tingene på grus på, og hvis hun ville vaere lidt mere positiv og åben, kunne hun hurtigt gøre fremskridt, fastslår Sascha Bajin, som er blevet udset til fremover at overtage mere af traenerjob­bet fra far Piotr og rejse alene med Caroline Wozniacki.

– Men hun har haft det svaert med skader, og den alvorlige fra sidste år kan stadig haenge i baghovedet. Det må vaere frustreren­de efter ti år på turen at vaere så god

– Jeg prøver at fortaelle hende, at hun med sin fysik virkelig har en gave at drage fordel af på det langsomme underlag. Hun kan jo løbe naesten alle bolde op, konstatere­r Sascha Bajin.

– Hvis hun kan få sit mindset fra traeningsb­anen overført til kamp, så ville mange piger komme i problemer – også på grus. Det er et stort mål for os, fastslår han.

Klar fra start

Sascha Bajin kiggede som udsendt spion på hendes kommende modstander­s kamp. Og han føler sig temmelig sikker på, at Caroline Wozniacki også når tredje runde.

– Françoise Abanda kommer med en sejr og skal møde Caroline på en dejlig, stor bane. Hun taler fransk og får meget støtte her. Hun har intet at tabe, og hun har en stor forhånd.

– Men det er op til Caroline selv. Kan hun bare få 80 procent af sin ydeevne i gang, så bør det ikke blive et problem. Efter sejren i første runde vil jeg gerne se hende spille mere frit nu og bare lade sine slag køre, siger han.

Hans chef, Piotr Wozniacki, er enig:

– I morgen skal Caroline vaere klar fra start. Nu er turneringe­n i gang. Vi vandt den første, svaere kamp, og nu skal vi fokusere på, at Caroline kommer ud på banen som topspiller, forklarer han.

– Hun skal komme mere ind til bolden og styre med sin baghånd, som er en af de bedste i verden. Det vigtigste er at komme først på bolden og bestemme fra start i duellen. Derefter kan hun improviser­e med de ting, vi også har traenet på.

Hvis hun ville vaere lidt mere positiv og åben, kunne hun hurtigt gøre fremskridt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark