Ekstra Bladet

Udvaelgels­en er lige om hjørnet

- Mgw@eb.dk mgw

Mikkel Kessler, der erkender, at der den kommende tid skal skrues lidt på traeningsk­napperne.

– Jeg kan snyde Daniel Heinze på mange måder, når vi sparrer, fordi jeg har erfaringen. Men erfaringen kan du kun leve på til en vis graense. Når der for alvor kommer tempo på, skal du have mere at komme med. Og det skal jeg nok få, påpeger Mikkel Kessler. Det kan godt vaere, at ingen kan presse Mikkel Kessler i ringen. Men det er et faktum, at udvaelgels­en af de 16 boksere, der skal vaere med i den nye, store bokseturne­ring World Boxing Super Series, snart bliver udpeget.

En ny turnering, hvor der står 50 millioner dollars på spil, og hvor bokserne skal kaempe om Muhammad Alitrofaee­t

Wildcard

Vaegtklass­erne er allerede valgt: Cruiservae­gt og set med Kessler-briller nok så interessan­t: Super-mellemvaeg­t bliver de to klasser, hvor otte boksere stiller op i hver vaegtklass­e.

Der bliver fire seedede Mikkel Kessler vil gerne vaere verdensmes­ter igen. Her er en oversigt over verdensbil­ledet lige nu i supermelle­mvaegt: Box.rec ................................................ Gaston Ramirez, ..................................................... Gaston Ramirez, WBO ........................................................ Tyron Zeuge, WBA ...................................................... James DeGale, WBC ................................................................... Andre Dirrell, IBF ..................................................... Chris Eubank Jr., IBO boksere i hver vaegtklass­e. De får lov at vaelge en af de useedede boksere. Den bedst seedede har således fire at vaelge mellem, den naestbedst­e tre og så fremdeles.

Der vil blive uddelt ét wildcard i hver vaegtklass­e. I supermelle­mvaegt skal Mikkel Kessler have det, hvis han skal ind i turneringe­n.

Det er en vind eller forsvind-turnering, hvor taberen ryger ud. Der bokses kvartfinal­er i september og oktober, semifinale­r i januar og februar, mens de to finaler finder sted til maj.

Det er meningen, at de 16 boksere til turneringe­n i World Boxing Super Series skal praesenter­es ved et storstilet tv-show i Grinaldi Forum i Monaco 8. juli.

 ?? Mexico Mexico Tyskland England USA England ?? Ikke faerdig – Jeg hører selvfølgel­ig skraekhist­orierne – ’du er for gammel, du er faerdig. Lad nu vaere med at vende tilbage’. Men når nogen siger sådan noget, motiverer det mig. Så vil jeg gerne vise, jeg kan, siger Mikkel Kessler.
Mexico Mexico Tyskland England USA England Ikke faerdig – Jeg hører selvfølgel­ig skraekhist­orierne – ’du er for gammel, du er faerdig. Lad nu vaere med at vende tilbage’. Men når nogen siger sådan noget, motiverer det mig. Så vil jeg gerne vise, jeg kan, siger Mikkel Kessler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark