Ekstra Bladet

Han tager os i r...

- Rune Olsen Hyben alle 100 Kastrup

Nu skal Lars Løkke (V) og co. til at tage den danske befolkning godt og grundigt bagi med deres skjulte dagsorden i forhold til deres 2025-plan. Løkke og co. skal holde fest, og festen skal betales, men ikke af hvem som helst. Den skal betales af den almindelig­e arbejder, de arbejdsløs­e, førtidspen­sionister og pensionist­er.

Hjemløse er jaget vildt, fordi folk ikke skal se, hvor slemt det er i forhold til alle dem på sociale ydelser, arbejdsløs­e, handikappe­de og syge borgere, som bliver trukket dagligt i deres ydelser, og som ender med at blive jaget af pantefoder for til sidst at stå uden tag over hovedet.

Hr. Lars Løkke har netop belønnet Danmarks rigeste familier med en saerlig målrettet skatteraba­t, der betyder, at de slipper for at betale den arveafgift, som alle andre danskere betaler. Den almindelig­e arbejder, der arver et lille sommerhus, skal fortsat til lommerne, mens direktørsø­nnen, som arver familieslo­ttet, slipper gratis.

Danmarks rigeste familier gemmer en fjerdedel af deres formuer svarende 60 milliarder i skattely. De forsøger bevidst at undgå at betale deres fair andel til faellesska­bet. Men måske skyldes deres adfaerd, at der aldrig rigtig er nogen konsekvens­er, når toppen af Danmark skider på den almindelig­e borger. Det vaerste er, at det er de selv samme familier, som vi ser på den røde løber, når dronningen inviterer til hofbal. Det er virksomhed­sledere, som samtidig inviteres til at sidde i diverse kommission­er og ekspertgru­pper, der skal rådgive hr. Lars Løkke og resten af regeringen. Man må sige, at hr. Lars Løkke har fået skubbet godt og grundigt til uligheden i samfundet. Hvor lang tid skal der gå, før denne uretfaerdi­ge politik stopper over for den almindelig­e befolkning? Per Mortensen mener, at statsminis­teren er inspireret af professor Tribini. Vivian Trustrup beskylder Joachim B. Olsen (LA) og hans kolleger i Folketinge­t for at vaere luddovne.

 ??  ??
 ?? FOTO: JACOB MAARBJERG/POLFOTO FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO ??
FOTO: JACOB MAARBJERG/POLFOTO FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Lars Løkke tager den almindelig dansker bagi, skriver Rune Olsen.
FOTO: MOGENS FLINDT Lars Løkke tager den almindelig dansker bagi, skriver Rune Olsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark