Ekstra Bladet

WELTKLASSE

TILLYKKE: Topmodelle­n Heidi Klum er fyldt 44 år, men er naermest smukkere og ikke mindst mere selvsikker end nogen sinde

- KIM KASTRUP

I går fyldte Tysklands absolut mest kendte model gennem tiderne, Heidi Klum, 44 år. Og hun er langtfra fyrre, fed og faerdig.

Det så man for godt en uge siden, hvor hun i flot stil som tv-vaert dirigerede finaleshow­et til Tysklands store tvprogram ’Next Topmodel 2017’, hvor hun var mindst lige så smuk og dejlig som de purunge modeller.

Heidi Klum slog igennem som covergirl på Sports Illustrate­ds bikini-udgave i slutningen af 90’erne og blev i samme periode den første tyske Victoria Secret-model. Og lige siden har hun haft en forrygende karriere, som stadig kører derudad.

Ud over at vaere en af verdens absolutte topmodelle­r har Heidi Klum også arbejdet som både designer, producent samt medvirket i diverse tv-programmer heriblandt som dommer i ’America’s Got Talent’.

Og som skuespille­r har hun blandt andet medvirket i filmen ’The Devil Wears Prada’, hvor hun spillede sig selv, samt i filmen ’The Life and Death of Peter Sellers’, hvor hun spillede rollen som den berømte Bond-babe Ursula Andress.

Den blonde, smukke Heidi Klum, der har udtalt, at hun føler sig mere sikker på sig selv og sin egen krop end nogen sinde før, er i øvrigt meget snart aktuel med fotobogen ’Heidi Klum by Rankin’, hvor hun viser usaedvanli­g meget bar hud.

Men for den 44-årige verdensstj­erne er det slet ikke noget problem:

– Jeg taenkte: Hvorfor ikke? Nogle af mine venner mente, at det var lidt sent med en sådan bog som 44årig. Men jeg synes, at vi skal fejre kvindekrop­pen uanset alder.

– Jeg har poseret nøgen før, men jeg har aldrig vist det frem til alle. Jeg føler mig mere selvsikker nu, end da jeg var i 20’erne. Jeg var meget mere genert, da jeg var yngre, har Heidi Klum forklaret til avisen Daily Mail.

Den 44-årige Klum betragter ifølge mediet Contactmus­ic sig selv som nudist.

– Da jeg voksede op, tog jeg ofte på nudist-strande sammen med mine foraeldre. Så ja, jeg er nudist.

– Jeg har overhovede­t ingen problemer med at vaere nøgen. Når jeg i dag tager til en strand, leder jeg ofte efter en lidt øde strand uden så mange folk, og så går jeg selvfølgel­ig topløs rundt. Ud over sin flotte karriere har Heidi Klum også født og opdraget hele fire børn.

Heidi er mor til den 13-årige Helene, som hun fik i et forhold med Formel 1-direktøren Flavio Briatore i 2004.

Derudover er hun mor til 11-årige Henry, tiårige Johan samt syvårige Lou, som hun fik i sit aegteskab med den verdensken­dte musiker Seal. Heidi Klum mødte musikeren tilbage i 2003.

Parret blev gift i 2005, men efter syv års aegteskab blev de skilt i 2012.

Kun to år efter mødte hun sin nuvaerende store kaerlighed, den 14 år yngre kunsthandl­er Vito Schnabel, som hun stadig er sammen med.

Til medier Contactmus­ic har Heidi Klum forklaret, hvad hendes fire fødsler har betydet for hendes krop.

– Min mave er blevet strakt ud og tilbage fire gange. Jeg har ammet fire børn. Man er nødt til bare at omfavne det.

– Jeg elsker min krops former, fordi det er min krop. I sidste ende betyder det ikke så meget, hvad alle andre taenker om min krop. Det er jo min krop, og jeg ejer den, fastslår hun.

I sidste ende betyder det ikke så meget, hvad alle andre taenker om min krop Jeg har overhovede­t ingen problemer med at vaere nøgen

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS FOTO: ALL OVER PRESS ?? 44 år og smuk som et stjernesku­d. Heidi Klum som lettere afklaedt tv-vaert i finalen af det tyske tv-program Next Topmodel 2017 for godt en uge siden. Heidi Klum på bytur i New York med sine to sønner og datteren, som hun fik med eksmanden Seal. Heidi...
FOTO: ALL OVER PRESS FOTO: ALL OVER PRESS 44 år og smuk som et stjernesku­d. Heidi Klum som lettere afklaedt tv-vaert i finalen af det tyske tv-program Next Topmodel 2017 for godt en uge siden. Heidi Klum på bytur i New York med sine to sønner og datteren, som hun fik med eksmanden Seal. Heidi...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark