Ekstra Bladet

OM 20 ÅR ER VI ALLE DØDE

-

mødte jeg ham igen to år efter, fortalte om mine AA-møder og købte ham en guitar og et klaver. Så skrev vi sangen. Det var magisk.

– Hvem var ’englen’, der reddede dig?

– Jeg elsker det band mere end livet selv. Nogle af mine bedste venner. Kun mine børn kan gøre mig mere stolt. Mit band og mine børn ... Det er det eneste, der taeller.

– Hvordan er det lykkedes fem fyre at holde hinanden ud i mere end 45 år?

– Man skal bare lade vaere at skyde nogle af de andres koner, lyder det bramfrit fra forsangere­n.

Det var netop kone-bøvl, der i slut-70’erne betød et femårigt farvel til Joe Perry. Hans kone, Elissa, havde kastet et glas maelk efter Tom Hamiltons kone, og i det efterfølge­nde hede skaenderi pakkede Joe Perry sammen og skred.

Et par år efter forlod Brad Whitford bandet, dødtraet af Tylers stofmisbru­g, der resultered­e i, at han besvimede på scenen gang på gang, og han sluttede sig efter nogen tid til Joe Perrys nye band.

Efter fem års fravaer – i Perrys tilfaelde – mødtes alle igen ved en Aerosmith-koncert, og bagscene-snakken resultered­e i enighed om at give det oprindelig­e band endnu et skud.

Alle comebacks moder

– Man burde kunne føle det sug i maven resten af livet, det gav, at vi fem sad i det samme lokale igen. Vi begyndte at grine. Det var, som om de fem år aldrig havde passeret. Vi vidste, vi havde taget den rigtige beslutning,

burde kunne føle det sug i maven resten af livet, det gav, at vi fem sad i det samme lokale igen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark