Ekstra Bladet

Drop det populistis­ke sludder

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Jeg gad vide, om Mette Thiesen (K) fra Hillerød har hele sit konservati­ve bagland med sig, når hun nu har fået en fed idé om, at alle bander skal ud. Total stop for asylsøger, total stop for byggerier af nye radikalise­rede moskéer og mere af samme skuffe.

Det kan man vaere enig i eller ej. Sådan en svada har jeg ikke hørt fra en konservati­v før, hvor det hele drejer sig om Gud, konge og faedreland – ikke mindst hytter partiet de rige. Hvad har Det Konservati­ve Folkeparti selv foretaget sig i de sidste 50 år?

Intet – så jeg synes, det er noget populistis­k sludder her ca. fem måneder før kommunalva­lget.

Mette Thiesen tror, hun kan vinde en masse stemmer på sin nye politik, som er noget gennemskue­ligt vrøvl, der ikke kan lade sig gøre.

Gad vide, om Søren Pape er enig?

Her vil jeg meget tydeligt skrive, at jeg ikke sviner alle indvandrer­e eller muslimer til, for jeg kender flere blandt andet Mohamed, som ejer en pølse/burgerbar.

Han var så glad for, at han skulle på ferie i sit fødeland for at besøge sin søster, som han ikke havde set i 35 år, og først nu var det muligt.

Men der er mange brodne kar, som jeg ikke begriber er så utilfredse. at jeg er enig med Trump i, at Paris-aftalen ikke løser nogen som helst klimaprobl­emer. Nej, de aftaler forgylder kun klimapolit­ikerne og dem, der lever af at holde møder. Det eneste, der ville virke, var kaempebøde­r til firmaer, der forurener – og bøder til de lande, der giver firmaerne lov til at svine. at jeg kan forstå, at opposition­en ønsker at faelde Inger Støjberg, fordi hun vil forhindre tvangsaegt­eskaber – og saerligt dem af paedofil karakter. Jeg kan forstå, at det skulle vaere imod menneskere­ttighedern­e, og at det er denne paedofil-venlige tankegang, som opposition­en ønsker at hjaelpe ved ikke at forholde sig til den side af sagen. Så ved man jo, hvor man har opposition­en, når børns påtvungne vilkår skal afhjaelpes. O. Olsen synes ikke, man kan kalde nutidens mennesker på flugt for flygtninge.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN/POLFOTO ??
FOTO: PER RASMUSSEN/POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark