Ekstra Bladet

RESPEKT FOR EN MESTER

-

PARIS (Ekstra Bladet): Det er 15. år i traek, Svetlana Kuznetsova glider graciøst rundt på det parisiske grus og svinger sin dikterende forhånd.

Og det har den 31-årige veteran gjort med en succes, der aftvinger tydelig respekt i Team Wozniacki.

For kan man have andet for en tidligere mester, der har et udtalt kaerlighed­sforhold til Roland-Garros. Om end et lettere problemati­sk et af slagsen, forklarer hun selv.

– Det har sin pris, for jeg har mange følelser, der spiller med her, sagde hun fredag efter sin hårdt tilkaemped­e sejr på 7-6, 4-6, 7-5 over kinesiske Shuai Zhang.

– Før hver kamp beder jeg til, at jeg bare kan gå ud og spille mit spil og ikke lade den blive så følelsesla­det. Men – så ville det heller ikke vaere mig. Det er bare et kors, jeg baerer her.

Også Caroline Wozniacki har vaeret lidt af et kors at baere for russeren. For deres duller har vaeret dramatiske, og hele tre gange er danskeren kommet på tvaers i grand slam-regi. Dog i New York.

– Ja, vi spiller altid nogle skøre og rigtigt hårde kampe, taette kampe, som kunne gå begge veje. Det bliver ikke nemt på gruset, hvor hun føler sig så godt tilpas. Her må hun vaere en lille favorit, konstatere­r Caroline Wozniacki og forklarer:

– Hendes spil passer så

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark