Ekstra Bladet

NU HEPPER MIKKEL

Jesper Nøddesbos drøm om en tredje Champions League-titel brast – nu krydser han fingre for vennerne Mikkel og Mølgaard

- – En titel, der kan så redde lidt af det her måske? – Men ingen tårer i dag! – Krydser du fingre for Paris?

For første gang nogen sinde er den stjernebes­atte franske håndboldkl­ub PSG med Mikkel Hansen i spidsen klar til Champions League-finalen. KÖLN (Ekstra Bladet): Skuffelsen var til at få øje på. De haengende nakker, det bitre drag i mundvigene og de lidt undskylden­de og forsigtige klap i haenderne op mod de forholdsvi­s mange Barcafans i det ene hjørne af Lanxess Arena.

Drømmen om en tredje Champions League-titel brast for Jesper Nøddesbo. Den smadrede Luka Cindric med et drøn op i krogen i de døende sekunder af semifinale­n.

– Jeg synes faktisk, vi starter rigtigt fint. Vi lykkes med at traekke tempoet ud af kampen og er rimeligt godt i kontrol, men så får de nogle kontraløb og scorer nemme mål. Ellers skulle de slide for scoringern­e, og vi skulle slide rigtigt meget i dag. Arpad Sterbik står jo også en ganske fin kamp og tager nogle vigtige bolde for dem, og så har de Luka Cindric, der river os lidt fra hinanden i den anden ende, siger en trist Jesper Nøddesbo umiddelbar­t efter nederlaget.

– Det er på en måde ti år i Barcelona, der stopper her …

– Ja, nu har vi en kamp om tredjeplad­sen søndag (i dag, red.).

– Som vel er svaer at hidse sig op over?

– Ja, men jeg vil hellere tage herfra med en sejr. Det er den eneste måde, jeg ligesom kan se det på nu – det andet løb er kørt. Vi har også en pokalturne­ring, den fine – Copa del Rey – i naeste weekend. Final 8 og kampe fredag, lørdag og søndag.

– Ja, men lad os nu lige se, hvordan vi kommer herfra – og hvilken tilstand folk er i.

– Nej, nej, nej. Men en klump i maven. Det skal der også vaere, og jeg kommer også til at vaere skuffet det naeste lange stykke tid, siger Jesper Nøddesbo.

Danskeren fik i den grad lov at lege med. Det blev kun til et par yderst kortvarige indsatser af minimal varighed inden pausen, men han fik ti gode minutter i starten af anden halvleg, hvor Barcelona hang lidt i bremserne.

Åben finale

Og Jesper Nøddesbo fik med en teleskop-arm af den anden verden publikum op at ringe, da han greb en umulig bold midt i en klynge af makedonere, fik tag i kuglen i samme øjeblik, han blev smadret i gulvet – og blev tilkendt et straffekas­t. Da knyttede han naeverne og savede med underarmen­e op mod den catalanske koloni i det ene hjørne og brølede BUUUUUH, så det kunne høres.

– Et ’ondt’ spørgsmål: Hvem holder du med i finalen?

– Jeg ser finalen som vaerende meget åben, og jeg håber, Vardar nu ikke laegger sig ned, bare fordi de har slået os, er i finalen og er tilfredse med det. Jeg tror og håber på en god kamp, hvor der bliver gået til stålet.

Mikkel og Mølgaard er mine personlige venner, og den titel har de sgu fortjent!

– Jarh, jeg skal da heppe på mine landsmaend, ikke. Mikkel og Mølgaard er mine personlige venner, og den titel har de sgu fortjent!

 ?? FOTO: AP ?? Finaleklar
FOTO: AP Finaleklar

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark