Ekstra Bladet

– Men forstår du godt, hvorfor folk kan have svaert ved at tro på, at en sugar-daddy betaler en rejse, uden at der er en aftale om sex til gengaeld?

-

– Det forstår jeg godt, men folk må jo tro, hvad de vil, og på min profil står der klart og tydeligt, at jeg ikke tilbyder sex.

fra Holstebro har vaeret på op mod 150 forskellig­e sugar-dates på halvandet år, uden det har involveret sex.

Alligevel er der, ifølge Alina Maskaeva, masser af interesse fra maendene.

at hun har vaeret en del af gamet så laenge, at hun ved, hvordan hun skal håndtere de ubehagelig­e episoder. For de opstår.

I november havde Alina Maskaeva aftalt med en mand, at de skulle på en date. Hun blev samlet op ved en adresse, men i stedet for én person sad der fire maend i bilen. To af dem steg ud, og Alina reagerede prompte. Hun fandt en peberspray frem fra tasken og trykkede løs – og løb.

– Jeg fik lige nummerplad­en og meldte det til politiet, men mere hørte jeg ikke.

De dårlige episoder kan også opstå, når Alina naegter at have sex med sine sugardaddi­es. Hun er blevet antastet et par gange, men ifølge den 20-årige hører det til sjaeldenhe­derne.

– De fleste på sugardater­s.dk er ude efter sex, men der er også nogle, der bare vil have ungt selskab. Og det er dem, der henvender sig til mig. Jeg har datet maend på 60, 70 og 80 år, og de søger naervaer og godkendels­e fra en yngre kvinde, som de normalt ikke kan få, fortaeller Alina Maskaeva.

Jeg har ikke gjort noget, som jeg ikke havde lyst til

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark