Ekstra Bladet

– Men hvor mange af dem har du reelt haft sex med?

-

– Jeg har haft sex med otte ud af de ti, jeg har vaeret på date med, indrømmer Lars Rex Mundi.

En typisk aften i selskab med en sugar-babe koster den 43-årige amagerkane­r mellem 1000 og 2000 kroner. Han har ikke styr på, hvor mange penge han efterhånde­n har brugt på sugarbabes. Det har vaeret alt fra en flaske hvidvin og en bakke jordbaer op til 2500 kroner for en aften.

en sugar-babe bliver ofte skabt ved, at han skriver til hende. Han spørger, om hun har lyst til at mødes, hvorefter hun skriver: ’Hvad taenker du i sugar?’.

Her er det op til de to parter at finde ud af, hvad de begge kan stå inde for. Ofte vil pigerne have caféturen betalt, og hvis det skal udvikle sig til mere, skal der enten gaver eller penge på bordet.

– Andre gange kan det dreje sig om, at pigerne skal have massage, og det ligger på omkring 300 kroner, eller negle, som koster 550 kroner. Hvis det skal udvikle sig til mere, koster det mellem 1500 og 2500 kroner. Ud af de otte, jeg har haft sex med, er fire af dem blevet betalt kontant.

Men er det ikke indbegrebe­t af prostituti­on – kemi eller ej?

– I den optik vil man betegne det som prostituti­on i samfundet. Havde det vaeret anderledes, hvis jeg havde betalt en middag, som var endt i sex? Mange kaerestepa­r dyrker denne form for prostituti­on, selv om de daekker det til som kaerlighed, mener han.

amagerkane­ren vaeret forelsket i en sugar-babe. Hun var 19 år gammel. I starten kostede det 1500-2000 kroner pr. gang. Men i løbet af de tre måneder, hvor de så hinanden, blev det billigere for ham, og ifølge Lars Rex Mundi endte det nok med at koste 1000 kroner. I begyndelse­n måtte det vaere så vildt, som han havde lyst til.

– Det var meget hedt og huhej vilde dyr. Senere blev det mere intimt. Vi lå i ske og snakkede sammen. For mit vedkommend­e gik der følelser i det. Men det var ikke der, hun var. Jeg var trist over det, men jeg følte mig ikke udnyttet. Jeg vidste godt, hvad jeg var gået ind til, forklarer han.

Havde det vaeret anderledes, hvis jeg havde betalt en middag, som var endt i sex

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark