Ekstra Bladet

Få adressebes­kyttelse – så slipper du for P-bøder

- TEGNING: ALLAN BUCH

bilister af emsige, private parkerings­selskaber, som knalder såkaldte kontrolafg­ifter på op til 750 kr. i vinduesvis­kerne under de saereste påskud.

Fru D har vaeret ude for at få stanget sådan en straf ud, blot forbi bilens ene daek rørte afstribnin­gen rundt om parkerings­båsen på en i øvrigt naesten tom parkerings­plads.

Hr. C måtte tilsvarend­e betale afgift, selv om parkerings­automaten ikke virkede. Da han ringede til p-selskabet for at anmelde fejlen, var han nummer 12 på linjen. Han lagde derfor en seddel i forruden om den defekte automat og forrettede sit aerinde i en butik. Da han et kvarter senere vendte tilbage til bilen, var den dekoreret med et girokort!

P-selskabet afviste alle hans forklaring­er og henviste til dets hjemmeside, hvor der er aftrykt ti domme, som alle giver p-selskabet medhold. Tag dén, bilister!

Nu har fru D imidlertid set lyset. Hun har fra Skattemini­steriet modtaget skriftligt løfte om, at ’private parkerings­selskaber ikke har mulighed for at fremfinde adressen på en person, der har adressebes­kyttelse’. Selskabern­e kan heller ikke ’fremfinde adressen på en person, som er under vidnebesky­ttelse’.

Fru D foreslår derfor, at vi bilister alle sammen sørger for at få adressebes­kyttelse! Så skulle vi vaere garderet mod de grådige p-selskabers udplyndrin­g af os. Fru D ser begejstret for sig, at de må lukke butikken.

 ??  ?? 3) LANDET OVER PLAGES
3) LANDET OVER PLAGES

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark