Ekstra Bladet

Pernille udsat for veksle-tricket: Jeg blev vred og flov

-

– Jeg blev rigtig vred, så blev jeg ked af det, og så blev jeg flov. Og da jeg gik hjem, havde jeg følelsen af, at jeg aldrig havde lyst til at stå i butik mere.

Sådan beskriver 32-årige Pernille Skotte sit følelsesre­gister, efter hun blev udsat for veksle-tricket af to tricktyve i Ullas Topline-dyrebutik i Nakskov i januar.

Pernille var lige kommet fra barsel og havde stadig lidt ammehjerne, da hun havde første arbejdsdag bag kassen.

De to mandlige tricktyve, der ikke talte dansk, kom ind hver for sig. Den ene ville først have vekslet en tusindkron­eseddel til euro, hvilket hun afviste. Derefter tog han en bold til 24 kroner, betalte

Snydt for 600 kr.

Samtidig begyndte den anden bag hende at spørge, hvad loppemidle­rne kostede, så hun skulle vende sig om, mens den første foldede sedler ind i hånden og sagde, at hun havde givet ham for lidt tilbage.

– Han er rigtig flink og laegger pengene ud på bordet og taeller sammen med mig. Og så taenker jeg: Jo, jeg må have givet ham for lidt, siger Pernille.

I alt endte de med at snyde hende for 600 kroner, men det var først, da Pernille Skotte og hendes chef så på overvågnin­gen, at det gik op for hende, hvordan det skete. med den store seddel og fik byttepenge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark