Ekstra Bladet

Hvad med at traede tilbage

- Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg Ø

Som bagsiden skrev 7. juni: ’Morten er ren’. Så er den unge mand med stråhat og høj cigarførin­g tilbage igen. Den rene forfulgte uskyldighe­d. Ydmyg og selvudslet­tende – det må have taget sin tid at indøve. Og så alligevel naesten for tykt, ikke sandt?

Hr. politiker, har De overvejet at traede ud af politik? Jo, det kunne vaere fristende (mon?) og ydmygt ansigtsudt­ryk: ’Men når man siger ja til at gå ind i politik, arbejder man jo for noget, der er større end én selv’.

Tak for champagne, Morten Messerschm­idt!

For at daekke over et historisk million-snyd (’bevidst’ eller ej) forsøger man sig med forkølede sammenlign­inger med andre partiers fejlagtige udbetaling­er i langt, langt mindre målestok – og uden, og det er det afgørende, opbygninge­n af et sindrigt udtaenkt system, fint designet (’bevidst’ eller ej) til at malke kassen uretmaessi­gt.

Sammenlign­inger med BT’s (Borgerligt Tidende af nogen kaldet) anklager mod Margrete Auken (SF) tilbage i 2015 dukker også op. Fake news – old fake news. De søgte anklager mod Auken er for laengst tilbagevis­t. Men dukker alligevel op.

Netop nu efterforsk­es DF’s uretsmaess­igheder af de rette instanser i EU.

Der er ikke noget at sige til, at selv DFs’ top trods de nødvendige venlige tilkendegi­velser holder en vis afstand til Morten lige nu. Men Morten har vel naeppe selv sådan helt alene udtaenkt de hersens små finurlighe­der?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark