Ekstra Bladet

Hvad er meningen

- Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Jeg hører i radioen, at forretning­sdrivende på Nørrebro har klaget til Københavns Kommune.

De føler sig i den grad generet af den forfaerdel­ige Distortion-fest, der finder sted hver år ved denne tid. Bortset fra larmen, der forhindrer enhver ørenlyd for alle over 30, så blokerer festdeltag­erne forretning­ernes indgange med det til følge, at kunderne bliver vaek – eller bare ikke kan komme ind i butikkerne.

Man spørger sig selv, hvad det er, der får Københavns Kommune til at tillade denne fest, der måske er til glaede for nogle, men også til stor gene for mindst lige så mange?

Hvad er det for en servil etat, der i misforståe­t velvilje tillader, at hele bydele bagefter flyder med affald og stinker af urin – og ja, altså den infernalsk­e larm?

Det er sådan set helt i orden, at unge mennesker vil have ’musik’ og gang i den, men kan hele dette Distortion-helvede ikke i sin helhed bare henvises til Refshaleøe­n – der huserer de jo i forvejen noget af tiden, hvor de jo ikke i den grad generer andre af byens beboere?

En af mine venner bor på Sortedams Dossering ikke langt fra Dronning Louises Bro. Havde han ikke haft sit kolonihave­hus at ty til, havde han måttet tage ind på hotel for at få fred og nattero. Kan det virkeligt vaere meningen?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark