Ekstra Bladet

Nu tager jeg til Rom – på ferie

-

To fine praestatio­ner mod Tyskland og Kasakhstan, et stabilt forår og karrierens bedste saeson.

Frederik Rønnow kan godt tage på ferie med rigtig god samvittigh­ed den kommende tid.

– Jeg rejser til Rom på mandag – på ferie, smiler Frederik Rønnow, der sandsynlig­vis også skal taenke på sin fodboldfre­mtid i løbet af sommeren.

Anderlecht, Genk og Stuttgart er blandt bejlerne til Brøndby-keeperen, der har sin agent, John Sivebaek, på sagen.

Den 24-årige keeper ventes at vaere fortid i Brøndby i løbet af det kommende transfervi­ndue, fordi han nu over to saesoner har praesteret på et stabilt, højt niveau.

Han har samtidig slået fast, han skal til udlandet på et højere niveau for at tage konkurrenc­en op med Kasper Schmeichel.

Genvandt kontrollen

Mod Kasakhstan leverede han en fin indsats, hvor han var chanceløs ved scoringen og før pausen tog, hvad der kom i hans naerhed.

– De gik til os i starten, hvor vi lavede en del fejl. Men vi fik kontrol over kampen, da de fik en mand smidt ud, siger han og slår fast:

– Det har helt sikkert vaeret min bedste saeson. Foråret har vaeret rigtig god. Og jeg har vaeret meget glad for de to kampe, jeg har fået mod Tyskland og Kasakhstan,

Frederik Rønnow har spillet tre kampe i kvalifikat­ionen, som alle har resulteret i sejre. Han stod den første mod Armenien og de to kampe mod Kasakhstan.

Officielt skal Frederik Rønnow møde i Brøndby 25. juni efter to ugers ferie.

Det har helt sikkert vaeret min bedste saeson. Foråret har vaeret rigtig god

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark