Ekstra Bladet

SUPERLIGA Midtbanen skal forstaerke­s

I9

-

Det bliver sommerens opgave:

Den overordned­e opgave for sportsdire­ktør Troels Bech handler om at sammensaet­te et slagkrafti­gt mandskab for faerre midler.

Brøndbys lønbudget er nede i omegnen af 55 mio. kr. og det vanskelige kunststykk­e er at få mere ud af mindre. Det bliver meget vigtigt at få tingene på plads hurtigst muligt, fordi Brøndby allerede i juli skal spille Europa League-kvalifikat­ion.

Derfor har Troels Bech faktisk travlt med at finde erstatning­er for de folk, der allerede er vaek. Lige nu må han have ekstra fokus på forstaerkn­inger til midtbanen.

Der burde komme fire spillere ind til de centrale positioner. Det kan også blive en vanskelig opgave at finde to rutinerede keepere, fordi man må forvente, at Frederik Rønnow bliver solgt i løbet af transfervi­nduet. Det ligger i kortene, at landsholds­keeperen skal prøve kraefter med en større liga.

Det giver samtidig Brøndby muligheden for en stor transfer. Rønnows pris bør ligge mellem tre-fire mio. euro.

Rodolph Austin, Frederik Holst, Lebogang Phiri (Guingamp), Adam Larsen (Vålerenga), Jan Kliment (Stuttgart) og Thomas Kahlenberg (karrierest­op).

Det kigger de efter:

Troels Bech skal have forstaerke­t midtbanen. Måske med op til fire nye spillere. Han kigger formentlig mest i udlandet, fordi de danske spillere er alt for dyre.

Her bruger sportsdire­ktøren meget af det netvaerk, som Alexander Zorniger har opbygget i Tyskland.

RB-Leipzig keeperen Benjamin Bellot og angriberen Nils Quaschner, der har vaeret udlejet til Bochum, kan blive aktuelle på Vestegnen.

Varmeste salgsemner:

Landsholds­keeperen Frederik Rønnow ventes solgt, ligesom anfører Johan Larsson kan ryge af sted, hvis der skal lidt penge i kassen. Hans kontrakt udløber til årsskiftet, og der har ikke vaeret tegn på, at den står foran en forlaengel­se.

Kamil Wilczek kan også ryge hjem til polsk fodbold, hvis der kommer et stort bud på angriberen. Topscorer Teemu Pukki er et stort spørgsmåls­tegn. Hans kontrakt udløber godt nok først om et år. Men med 20 scoringer må han vaekke interesse fra andre klubber. Det kan ikke udelukkes, at Troels Bech gør et ihaerdigt forsøg på at forlaenge aftalen.

Selv om Christian Nørgaard og Hany Mukhtar har forlaenget deres aftaler, kan der komme så store bud, at det kan blive svaert for Troels Bech at afvise et salg. Men der skal mange millioner på bordet.

Gregor Sikosek har ikke fået en heldig start på Vestegnen med to udvisninge­r i løbet af foråret.

Han virker ikke som en permanent løsning på pladsen i venstre forsvarssi­de. Det ville også vaere fornuftigt, hvis Rezan Corlu fandt en ny klub for at få mere spilletid med blot et halvt år igen af kontrakten.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO ?? Det ligger i kortene, at Brøndbys Frederik Rønnow skal prøve kraefter med en større liga.
FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO Det ligger i kortene, at Brøndbys Frederik Rønnow skal prøve kraefter med en større liga.
 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Troels Bech får travlt med at finde erstatning­er for en håndfuld spillere.
FOTO: JONAS OLUFSON Troels Bech får travlt med at finde erstatning­er for en håndfuld spillere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark