Ekstra Bladet

BENDTNER: JEG ER SÅ KLAR, ÅGE!

-

Slyngelstu­en har i samarbejde med den amerikansk­e sikkerheds­tjeneste NSA opfanget denne telefonsam­tale mellem Nicklas Bendtner og landstraen­er Åge Hareide.

NB: Hej Åge, det er Nicklas. Tillykke med sejren over de der kasakhere.

ÅH: Nå hej, Nicklas. Tak, ja det var tre vigtige point. Går det godt? Har du laert at spise myseost, haha?

NB: Naarh, det er sgu for ulaekkert. Men det går rigtig godt, Åge. Jeg er i fin form. Der blev braendt et par chancer derovre, hva’?

ÅH: Ja, ja, men vi trak den hjem. Og det var fint, at både Nicolai og Dolberg fik scoret ...

NB: Ja, ja, det er altid fint at se de unge score. Men, aeh, nu kommer der jo en meget vigtig hjemmekamp mod Polen til september. Jeg taenkte, at ... ÅH: Nu må vi se, Nicklas. Der er laenge til. NB: Men nu holder du vel øje med mig, ikke? Jeg flyttede jo til Norge for at spille, og det gør jeg hver gang. Så du mit drømmemål mod Sarpsborg?

ÅH: Ja, Nicklas, jeg har set alle dine fire mål i 11 kampe for Rosenborg. Og dit flotte selvmål i øvrigt ...

NB: Det tager jo lidt tid at vaenne sig til en helt ny liga, men du ved jo, at jeg har spillet 74 landskampe og scoret 29 mål, ikke? Nu synes jeg ...

ÅH: Det er rigtigt, Nicklas, men Nicolai og Dolberg er store profiler i den hollandske liga, og ...

NB: Sig mig, du er vel ikke sur over det der med jeres nationalda­g, vel, Åge? Jeg vidste jo ikke, at man skulle have fint tøj på.

ÅH: Det er en dag, der er meget vigtig for os nordmaend, Nicklas, men det ved du sikkert nu. NB: Ja ja, jeg har jo også på en måde sagt undskyld ... ÅH: Jo, men nu må du undskylde mig, Nicklas. Jeg har tøj i gården, som de siger hernede. Ha’ det.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN FOTO: PER LANGE ?? Nicklas Bendtner er klar til at stryge topsejlet og spille landskamp i det sydlige Skandinavi­en.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN FOTO: PER LANGE Nicklas Bendtner er klar til at stryge topsejlet og spille landskamp i det sydlige Skandinavi­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark