Ekstra Bladet

Danskernes hilsner: Tak for alt, Lise

-

Kaere Lise, tillykke med din runde fødselsdag. Tak, fordi du er et forbillede for alle os kvinder og var en rollemodel for den moderne kvinde, dengang der var mest brug for det!

Michella Vestergaar­d

Kaere Lise. Et STORT tillykke med den runde dag. Jeg har altid beundret dig, og hvordan du altid følger med tiden. Jeg følger interesser­et med, hver gang du optraeder i medierne. Håber du får en god dag.

Jan Schneider

Kaere Lise Nørgaard. Tillykke med dagen og tak for dit bidrag til dansk historie og kultur, blandt andet ’Matador’. Den bliver man aldrig traet af.

Aminah Koctas

Du er en folkehelt. Gid vi havde flere af din type.

Claes Knudsen

Hjertelig tillykke med fødselsdag­en. Tak for ’Matador’. Tak for dig. Tak, fordi du har rørt mit hjerte og tillykke tillykke tillykke. Må din dag blive så dejlig, at du i dit hjerte jubler dagen lang.

Mette Meyer

Kaere Lise. Tillykke med din runde dag og ikke mindst med dine mange fremragend­e resultater. Du er om nogen den danske folkesjael­s moder. Tak for det, du har betydet for så mange.

Johnny Lund

Kaere Lise Nørgaard. Du ønskes et STORT TILLYKKE med de 100 år. Jeg har altid beundret dig for din aerlige måde at vaere på. Jeg har selv boet i Roskilde i Hersegade. Jeg kender byen som min egen lomme. Min mand har vaeret postbud i Roskilde og har leveret post hos dig. Ønsker dig et langt og lykkeligt liv. Det er en aere at få lov at nå den alder, du har.

Anne Larsen

Kaere Lise. Du har beriget min ungdom med en fantastisk fortaellin­g i ’Matador’. Tillykke med de 100 år.

Jesper Bundgaard Nielsen

Hej Lise. Hjerteligt tillykke med de første 100 år. Tak for dit vid og bid. Jeg betragter dig som en af de største personligh­eder, Danmark har haft gennem de seneste 100 år. Dem har der trods alt vaeret nogle stykker af. Jeg håber, at du kan puste alle hundrede lys ud i lagkagen. Hav en dejlig dag.

Peer Rasmussen

Kaere Lise. Hjerteligt tillykke med din 100-års fødselsdag, og tillykke med med dit dejlige smil og med, at dine bevaegelse­r er i orden, så du kan komme rundt. Fantastisk, du er så levende.

Jette Staack

Stort tillykke med den store dag. Du har, siden jeg var lille, vaeret til kaempe inspiratio­n for mig. Du er faktisk en af grundene til min interesse for film, tv, samfund, historie og politik. Så tak for dig på din 100-års dag.

Anna Daugaard

 ?? FOTO: KIM NIELSEN ?? Lise Nørgaard og Elin Reimer (th.), der spillede kokkepigen Laura i ’Matador’, tog forskud på 100-års-fejringen, da de i 2004 pustede 100 lys ud på en tro kopi af fru Fernando Møhges fødselsdag­skage i forbindels­e med udgivel- sen af ’Lauras kogebog’.
FOTO: KIM NIELSEN Lise Nørgaard og Elin Reimer (th.), der spillede kokkepigen Laura i ’Matador’, tog forskud på 100-års-fejringen, da de i 2004 pustede 100 lys ud på en tro kopi af fru Fernando Møhges fødselsdag­skage i forbindels­e med udgivel- sen af ’Lauras kogebog’.
 ?? FOTO: TINE HARDEN/POLFOTO ?? Tre stykker danmarkshi­storie på et billede: Buster Larsen, grisehandl­er Oluf Larsen og Lise Nørgaard. Førstog sidstnaevn­te havde et taet venskab og var/er begge store hundevenne­r.
FOTO: TINE HARDEN/POLFOTO Tre stykker danmarkshi­storie på et billede: Buster Larsen, grisehandl­er Oluf Larsen og Lise Nørgaard. Førstog sidstnaevn­te havde et taet venskab og var/er begge store hundevenne­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark