Ekstra Bladet

TV2-nepotisme

- Maria Bruselius Jensen Gaerdehuse­t 4 Greve

Hvordan skal der nogen sinde kunne findes en realistisk arvtager til Mikkel Kessler i dansk profession­el boksning, når de danske tv-stationer ikke gider transmitte­re de spaendende kampe med de nye fremadstor­mende danske talenter?

17. juni bokser den ubesejrede 22-årige Jonas Madsen fra Danish Fight Night – i sin blot 10. kamp – på hjemmebane i Aarhus om IBF’s ungdoms VM-titel i letsvaerva­egt.

IBF er et af de store anerkendte bokseforbu­nd i verden, og Jonas Madsen har en boksestil, der bringer mindelser om en ung Mikkel Kessler, da denne fortsat var på vej frem, inden han i sin kamp nummer 35 i 2004 blev rigtig verdensmes­ter.

Jeg undrer mig over, hvor TV2 Sport, Viasat og Discovery Networks Danmark er henne.

TV2 undlod for nylig at forlaenge sin tv-aftale Danish Fight Night. Man havde ifølge sportschef Frederik Lauesen brugt pengene ’på noget andet’.

Kort tid efter kom det frem, at TV2, Divisionsf­oreningen og Dansk Håndbold Forbund havde forlaenget rettigheds­aftalen for danske håndboldtr­ansmission­er med en ny aftale for årene 2020-2025. Aftalen blev forlaenget hele tre år før, den eksisteren­de aftale udløber i 2020.

Direktøren for Dansk Håndbold Forbund hedder Morten Stig Christense­n, og han er tilfaeldig­vis gift med Anne Engdal Stig Christense­n, programdir­ektør og øverste indholdsan­svarlige for TV2.

Man kan selvfølgel­ig kun gisne om, hvad det celebre par taler om hjemme i privaten, når manden skal pleje håndbolden­s økonomi. Men sikkert er det i hvert fald, at vi nu får endnu flere direkte tv-transmissi­oner fra Tønderhall­en med TM Tønder Håndbold i aktion i stedet for spaendende boksestaev­ner, der kan udvikle den naeste danske boksestjer­ne i verdenskla­sse a la Mikkel Kessler.

Al aere og respekt for alle i Tønder, men undskyld mig: Den tv-strategi er simpelt hen ikke interessan­t og visionaer nok.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark