Ekstra Bladet

Farvel til politik

- LARS SEJR ls@eb.dk

Sidste år kom det frem, at den tidligere deltager i ’Paradise Hotel’ Theis Berg Kristensen ville stille op ved efterårets kommunalva­lg.

Det var Det Konservati­ve Folkeparti og Helsingør Kommune, der fik aeren af det unge tv-talent.

Men nu er planerne skrinlagt igen.

Han har således meddelt partiet, at han ikke agter at stille op ved kommunalva­lget alligevel.

– Det har vaeret en stor beslutning, som jeg har overvejet i meget lang tid, og det har ikke vaeret rart at skulle traeffe den, da jeg kommer til at skuffe en raekke mennesker. Men det er bedst sådan, siger Theis Berg Kristensen, der fortsaette­r:

– Man er nødt til at have noget gåpåmod for at gå ind i politik på det niveau, og den mistede jeg langsomt hen ad vejen.

Stadig konservati­v

Theis Berg Kristensen understreg­er, at det ikke handler om partiet. Han er stadig 100 procent konservati­v, men fokus er skiftet. Boligen i Helsingør skulle saelges, og han flyttede til Hørsholm.Samtidig fik han en kaereste og et arbejde i København, mens drømmen om uddannelse presse- de sig mere og mere på.

– Jeg vil rigtig gerne ind på Journalist­højskolen, men jeg kom desvaerre ikke ind i denne her omgang. Nu skal jeg på et højskoleop­hold, hvor jeg kan forberede mig på prøven naeste år. Jeg satser virkelig på at komme ind naeste gang, siger han.

Uddannelse­n skal derfor tages i enten Aarhus eller København, og det gjorde, at regnestykk­et blev svaerere og svaerere at få til at gå op.

– Jeg kunne maerke, at med alt det, jeg gerne vil med mit liv, så ville det komme i karambolag­e med at vaere ’låst’ til Helsingør så mange år ud i fremtiden.

 ?? FOTO: TV3 ?? – Det har ikke vaeret rart at skulle traeffe beslutning­en, da jeg kommer til at skuffe en raekke mennesker, siger Paradise-Theis.
FOTO: TV3 – Det har ikke vaeret rart at skulle traeffe beslutning­en, da jeg kommer til at skuffe en raekke mennesker, siger Paradise-Theis.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark