Ekstra Bladet

Sensations­holdet fik deres ønske opfyldt

-

FC Helsingør kunne glaede sig i går, da klubben fik dispensati­on til at spille superligaf­odbold på Helsingør Stadion.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

FC Helsingør rykkede efter den forgangne saeson op i Alka Superligae­n, men Helsingør Stadion har blot plads til 4500 tilskuere, og blot et par hundrede mennesker kan sidde på en overdaekke­t tribune.

Kravene til et stadion er blandt andet, at der er plads til 10.000 tilskuere, og heraf

Varme i banen

Derudover skal der også vaere varme i banen på et stadion i Superligae­n, og et lysanlaeg, der lever op til specifikke krav.

Alt dette lever Helsingør Stadion ikke op til, og derfor havde FC Helsingør anmodet Divisionsf­oreningen om en dispensati­on til at spille superligak­ampe på hjemmebane­n i den kommende saeson.

Divisionsf­oreningen har stillet en raekke krav til den nyoprykked­e klub, og i FC Helsingør har man fuld fokus på at leve op til disse krav, inden saesonen sparkes i gang.

Store udfordring­er

– Jeg skal ikke laegge skjul på, at det er nogle store udfordring­er, der ligger i at få gennemført det her, men det er vigtigt, at vi spiller i Helsingør, da dette er hele Helsingørs oprykning.

– Jeg håber, at alle i kommunen bakker op om dette initiativ, da det betyder meget for hele området heroppe, siger Janus Kyhl, der er direktør i FC Helsingør, til klubbens hjemmeside.

Klubben oplyser videre, at man i samarbejde med Helsingør Kommune vil arbejde på at få løst de krav, som Divisionsf­oreningen stiller i forbindels­e med dispensati­onen.

FC Helsingør spiller sin første hjemmekamp i landets bedste raekke i anden runde, når OB kommer på besøg i slutningen af juli.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark