Ekstra Bladet

Giv Inger arbejdsro

- Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård Michael Kjellberg Frederikss­undsvej 106 København NV

Altså, hør nu lige her: Inger Støjberg (V) mente, at flygtninge­familier, hvor konen var under den danske kriminelle lavalder, skulle skilles ad. Paedofili er ikke en dansk livret. Dekretet blev måske ikke udført på den mest elegante måde – der var teknikalit­eter, der vistnok ikke var helt efter bogen. Og så brød helvede løs!

De røde partier faldt over hende og forlangte hendes hoved på et fad. Støjberg havde forbrudt sig mod regler og love og forordning­er og skulle derfor slaebes i samråd. Det blev hun så. Men det var ikke nok. Nu skal hun igen for guillotine­n 23. juni.

Har opposition­en ikke andet at tage sig til? Der er da vel ikke en sjael, der betvivler, at Støjberg kun ville beskytte de unge piger, der var tvunget til at leve i forhold med aldre maend – noget, vi vel alle gerne stiller op for. Men nej, nu skal Støjberg ned med nakken. Kan man deraf udlede, at de politikere, der nu er efter Støjberg, bifalder, at gamle maend af anden etnisk herkomst gifter sig med mindreårig­e piger og udnytter dem seksuelt på dansk grund? Eller er det bare for at genere Venstre? Og altså også Støjberg? Burde man ikke bruge kraefterne noget bedre og se at komme videre? Og, kaere politikere, husk, at det er den slags pjat, der skaber politikerl­ede. I TV2 News oplyses det, at regeringen egenhaendi­gt kan beslutte en nedlaeggel­se af Skat samt en opsplitnin­g af Skat i syv nye enheder – og ligeledes at benytte syv milliarder på dette håbløse projekt.

Har Socialdemo­kratiet og Dansk Folkeparti indgået en lokumsafta­le med regeringen om opsplitnin­g og geografisk spredning af 1500 af Skats medarbejde­re fra hovedstade­n til nye geografisk­e destinatio­ner på Sjaelland, Fyn og i Jylland?

Har flertallet af Folketinge­ts medlemmer trukket stikket ud og forladt folkestyre­t, så regeringen egenrådigt kan hekse rundt med Skat?

De ministerie­lle djøffere designer Skats nye syvarmede lysestage – men der er blot ét lys, der skal braende og lyse: Skats evne til at inddrive skatter!

Regeringen­s plan vil skabe yderligt kaos!

Spindoktor­erne er positive og har fået et nyt emne at tågesnakke om – gisp.

Biblioteks­vaesnet har styr på 50 millioner bøger – både hvad angår udlån, aflevering og bøder. Her sender man via sms advarsler om aflevering­sfrister

De ministerie­lle djøffere, ministre og folketings­medlemmer kan da ikke vaere blinde for, at effektivit­et kan kopieres – aben sidder på deres skulder!

At ledelsen i Skat giver prokura til en af de lavest rangerende medarbejde­re til at udbetale 9,4 milliarder kroner til en og samme person, er ensbetyden­de med idiotisk og katastrofa­l ledelse.

Men en ny struktur hindrer jo ikke den inkompeten­te ledelse og minister i at sove i timen!

Skats overordned­e problem er en lov- og regelstyri­ng, Michael Kjellberg kalder opsplitnin­gen af Skat for en danmarkshi­storisk skandale. som er håbløs uklar og komplicere­t, og dette aendres ikke af en ny struktur og omorganise­ring af Skat.

Håbløst udduelige embedsmaen­d i Skattemini­steriet og en uduelig ledelse i skat – godt hjulpet af elendige lovgivere – er årsagen til skatteskan­dalen.

Det er en politisk katastrofe og en skandale i et nationaløk­onomisk omfang, som ikke er set tidligere i danmarkshi­storien. Asbjørn B. Christense­n giver statsminis­teren et kammeratli­gt råd.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ??
FOTO: LINDA JOHANSEN
 ?? FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO ??
FOTO: JENS DRESLING/POLFOTO
 ?? FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N ?? Odd Høyholm tager Inger Støjberg i forsvar.
FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N Odd Høyholm tager Inger Støjberg i forsvar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark