Ekstra Bladet

Hvor tåbelig og selvmodsig­ende er den begrundels­e ikke

DET ER VANSKELIGT

-

at se, at Venstre, Danmarks såkaldte liberale parti, sidder i Integratio­nsminister­iet. Er det liberalt at tvinge en mand, der har skabt flerehundr­ede arbejdspla­dser, ud af landet, blotfordi hans kone er fra Thailand?

fra ’Styrelsen for Internatio­nal Rekrutteri­ng og Integratio­n’ til Kragelunds

(SIRI) kone står, atkonen ikke kan ophold, fordi

få hendes jobtil35.000 kr. om måneden er hos Kasper Kragelund selv. Og styrelsen finder derfor, at ansaettels­en kun har tilformål at opnå opholdstil­ladelse.

og selvmodsig­ende er den begrundels­e ikke? Vi har en lov om selvforsør­gelse, der skal forhindre, at migranter blot kan dukke op og erhverve diverse overførsle­r i det danske samfund. Når den så overholdes til punkt og prikke, kommer ’Styrelsen for Internatio­nal Rekrutteri­ng og Integratio­n’ og siger, at styrelsen ikke er tilfreds med

måden, loven er overholdt på.

blande sig i det? Sagen er endnu eksempel at udlaending­epolitikke­n et på, i Danmark ikke haenger sammen. En 13årig dydsmønstr­et, kinesisk skoleelev udvises.

Kasper Kragelund siger til Børsen efter afslaget at kunne vaere i Danmark med sin hupå stru: Jeg taenkte, at efter otte år i udlandet kom jeg – hjem med en masse erfaring og kunne lave nogle forretning­er, der er lidt større end det, Danmark er vant til. Jeg troede, at det ville blive en hjertelig velkomst.

kendte han heller ikke ’Styrelsen for Internatio­nal Rekrutteri­ng og Integratio­n’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark