Ekstra Bladet

Drømmen er fem startere

-

Det bliver sommerens opgave:

Behovet for damage control svaever tungt over anlaegget på Hornevej.

Tre af de fire primaere spillere, som blev hentet ind sidste sommer, har ikke levet op til forventnin­gerne. Så sportsdire­ktør Allan Gaarde skal af med fejlindkøb­ene og ud og finde nye støttespil­lere, der kan sikre en tryg udvikling for de mange talenter i AaB-truppen.

Opgaven får en ekstra dimension, da cheftraene­r Morten Wieghorst har en klar mening om spillefilo­sofi, og hvad spillerne skal kunne rent teknisk. AaB er begunstige­t af store indtaegter i det forgangne år fra salg af Christian Bassogog og Joakim Maehle, og det betyder, at klubben har mulighed for at købe spillere fri, hvis den rette kandidat viser sig.

Det er et par vigtige drenge i AaB-historien, der forlader klubben ved kontraktud­løb. Thomas Enevoldmin­dre

De forsvinder:

sen sigter efter et nyt eventyr uden for landets graenser, og Nicklas Helenius’ hjemkomst til Nordjyllan­d blev aldrig nogen lykkelig affaere, og efter udlejninge­n til Silkeborg drøner han nu kvit og frit til OB.

Der er udformet en kaempe ønskesedde­l til naeste gang, transfer-julemanden tjekker ind hos Allan Gaarde. Helt op mod fem nye startere er drømmen i AaB. Et ønske er det absolut ufravigeli­gt at finde en løsning på. Det gaelder højre forsvarssi­de, hvor Patrick Kristensen ikke er oplagt som afløser for Joakim Maehle. Ud over det er der tre områder, hvor der jagtes opgraderin­ger. Helt i front er Jakub Sylvestr ikke en langtidsho­ldbar løsning. I centerfors­varet er der brug for en styrmand i stedet for Markus Holgersson, og på den centrale midtbane er der brug for en spiller, der kan presse Kasper Risgård og Rasmus Würtz og gøre holdet

Det kigger de efter:

sårbart over for de skader, som de to rager til sig oftere og oftere. En ny førstemålm­and er også på indkøbssed­len.

Set i lyset af den skuffende saeson er det imponerend­e, at udlandet allerede har hentet to spillere fra det nordjyske.

Mange salgsemner er der

Varmeste salgsemner:

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark