Ekstra Bladet

Puslespill­et skal gå op

-

Det bliver sommerens opgave:

Det er saeson tre med Kent Nielsen ved roret. Forventnin­gerne var store i sidste saeson, hvor det fynske flagskib vaklede og aldrig fandt melodien i efteråret.

Det blev en kamp for overlevels­e, fordi den første halvsaeson var så skidt. Nu skal fynboerne forsøge at indløse potentiale­t i truppen. På angrebssid­en kommer Nicklas Helenius til for at tage konkurrenc­en op med Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen, der ikke havde en saerlig stabil saeson.

Det bliver et interessan­t puslespil, som cheftraene­ren skal få til at gå op. Kenneth Emil Petersen kom til som styrmanden i forsvaret, men havde en ujaevn saeson. Det er nu, han skal traede i karakter og styre den fynske bagkaede til en placering i slutspille­t.

En af de store og vigtige udfordring­er for Kent Nielsen bliver også at finde den centrale styrmand på midtbanen, der kan binde kaederne sammen. Målet i den nye saeson må vaere en plads i top seks. Det kan ske, hvis Rasmus Jönsson kan fortsaette i det spor, han viste i foråret, hvor han var en meget markant profil.

Michael Falkesgaar­d skifter til FC Midtjyllan­d, mens Oliver Lund har kontraktud­løb og er på klubjagt.

De forsvinder:

Der skal en ny reservekee­per med en smule erfaring til truppen, ligesom det vil vaere naturligt med en central midtbanesp­iller og en kantspille­r

Det kigger de efter:

Jóan Simun Edmunsson havde en fin saeson som holdets topscorer med ni traeffere, men også keeperen Sten Grytebust leverede en stabil saeson. Han var sit holds bedste og mest stabile i løbet af hele saesonen.

Varmeste salgsemner:

Thomas Mikkelsen vender hjem efter et lejeophold – først i Fredericia og senest i skotske Dundee.

Det er svaert at se, han har en fremtid i klubben efter tilgangen af Nicklas Helenius. Izunna Uzochukwu har ikke haft den fremtraede­nde rolle på mandskabet, som man havde håbet.

Det er svaert at se ham som en fremtidig profil med fast spilletid. Han skal formentlig se sig om efter noget andet.

Dem vil de af med: Så travlt bliver vinduet:

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark