Ekstra Bladet

DANSK LEGESTUE Danmark smadrede Holland og vinder EM-kval gruppen sikkert – Jacob Holm fik debut og havde husket de rigtige sko

. HÅNDBOLD/RESULTATER

- Toft@eb.dk

Jakob Holm fik langt om laenge sin landsholds­debut i en kamp mod Holland, hvor Danmark vandt uden de store dikkedarer.

møde – hvorefter han til den første traening i Anja Andersen Hallen i Brøndby opdagede, at han havde taget to venstre-sko med i tasken …

Det er det, jyder kalder traels!

Lidt nerver

Mod Holland fejlede skoene dog intet, og talentet virkede også rimeligt vågen:

– Det er super fedt. Jeg er rigtig glad, og det var super sjovt, siger Jacob Holm til TV2 efter den sikre sejr, der gør søndagens kamp i Kolding mod gruppens prügelknab­e fra Letland til en kamp om kejserens skaeg.

– Jeg skulle lige spille lidt nerver af, indrømmer Jacob Holm og tilføjer:

– Jeg synes, jeg spiller en fin første halvleg, men i starten

af anden går jeg nok lidt for meget sidelaens. Vi skulle lige løse deres 5:1-forsvar, men alt i alt var det en okay kamp. Det var en kaempe oplevelse og noget, man kan laere en masse af – jeg håber på meget mere, siger kometen til TV2.

– Det var en rigtig fin kamp, hvor vi spillede koncentrer­et det meste af vejen. Vi får spillet de ting, vi gerne vil, får mere ind på rygraden og tager herfra med en god oplevelse, siger Nikolaj Jacobsen til Ekstra Bladet.

– Blev det nemmere, end du havde regnet med?

– Ja, det gjorde det. I den første kamp i november havde Danmark jo langt større problemer, og Niklas Landin stod flot den dag. Jeg synes, vi daekker dem anderledes

end i den første kamp (under Gudmundur Gudmundsso­n, red.), fordi vi står mere defensivt – og ud over kontraer tillader vi dem egentlig ikke at lave den store ravage, lyder Nikolaj Jacobsens hurtige analyse.

– Hvad skal I nu bruge kampen på søndag mod Letland til – den er jo helt ligegyldig?

– Jeg vil se nogle af de nye spillere mere an. Tim D. Sørensen får mere spilletid, Peter Balling skal have lov at vise, hvad han kan, og så vil vi egentlig bare bygge videre på det, vi viste i dag. Der kommer også en del mennesker i Kolding, og dem vil vi også gerne give en oplevelse, siger landstraen­eren efter det, man vist roligt kan kalde dansk legestue.

 ?? FOTO: /RITZAU/HOLLANDSE HOOGTE ??
FOTO: /RITZAU/HOLLANDSE HOOGTE
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark