Ekstra Bladet

ROD I BÅDE REGNSKAB OG FORKLARING Skaarup undsiger Messerschm­idt

DF-gruppeform­anden afviser forklaring fra Messerschm­idt i sagen om partiets brug af EU-midler

- JANUS ØSTERGAARD jao@eb.dk

røg direkte ind på Jørn Dohrmanns private firmakonto.

Det afslører interne mails fra en revisor i firmaet Crowe Horwath til DF’s Morten Messerschm­idt.

’Jørn Dohrmann kører udgifterne via sit eget personlige firma, hvilket gør, at jeg ikke ser de faktiske udgifter og derfor heller ikke kan afgive en erklaering’, skriver revisor Hans Olsen til Morten Messerschm­idt i juli 2015. – Jeg kan bare sige, at vores klare budskab til Jørn Dohrmann er, at han skal få lavet saerskilte revisorerk­laeringer for blyantspen­gene, fortaeller Peter Skaarup.

– Peter Skaarup, har du tillid til, at alt er, som det skal vaere hos Jørn Dohrmann?

– Jeg sidder ikke i EuropaParl­amentet, så jeg kan ikke vurdere, hvad der er sket omkring revisorerk­laeringern­e. Jeg kan bare sige, at vores klare budskab til Jørn Dohrmann – efter at vi finder ud af, at der er et problem med, at revisorerk­laeringern­e bare viser, at pengene går ind i hans virksomhed – er, at han skal få lavet saerskilte revisorerk­laeringer for blyantspen­gene. Så det står helt klart, hvilke midler der kommer, og hvad de bliver brugt til. Både fremadrett­et og bagudrette­t. Dermed kan man gøre op til sidst, hvor mange penge der skal tilbagebet­ales, hvis de ikke bliver brugt på de ting, som de skal bruges til, siger Peter Skaarup.

Morten Messerschm­idt har oplyst til Ekstra Bladet, at han ikke har yderligere kommentare­r til dokumentar­en. soldater mere vil USA sende til Afghanista­n, oplyser en kilde i praesident Donald Trumps administra­tion til nyhedsbure­auet AP. Det sker for at stoppe den tiltagende trussel fra militante islamister, der har foretaget adskillige blodige angreb i hovedstade­n Kabul.

 ?? FOTO: /RITZAU/TOBIAS NICOLAI FOTO: THOMAS WILMANN ?? Klart budskab
FOTO: /RITZAU/TOBIAS NICOLAI FOTO: THOMAS WILMANN Klart budskab
 ??  ?? Ekstra Bladet i går.
Ekstra Bladet i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark