Ekstra Bladet

Sex-sigtet arbejdede med børn

- JESPER RISE BØRJESEN rise@eb.dk

Et to-cifret antal aarhusians­ke teenagere er blevet traenet i fodbold af den 33-årige mand, der er sigtet for den uhyggelige bortførels­e.

Ekstra Bladet er bekendt med den sigtede mands identitet, men kan ikke naevne hans navn på grund af navneforbu­det i sagen.

En hurtig søgning på Google viser dog, at manden tidligere har traenet både U13- og U14-hold i to aarhusians­ke fodboldklu­bber. Begge klubber bekraefter over for Ekstra Bladet, at manden har vaeret aktiv hos dem.

I den ene har klubbens formand allerede foretaget en mindre undersøgel­se blandt personer med kendskab til det hold, som den 33-årige har traenet, for at klarlaegge, om der er grundlag for at foretage sig yderligere.

Ingen røde lamper

– Heldigvis er der ingen røde lamper, der lyser her, siger klubforman­den til Ekstra Bladet og tilføjer:

-–Der er ikke nogen, der har naevnt noget, der kan indikere noget i den retning, fastslår han.

I den anden aarhusians­ke klub har formanden planer om at rådføre sig med DGI – Danske Gymnastik- og Idraetsfor­eninger.

– Det er gudskelov ikke noget, vi har erfaringer med det her, men det er jo uhyre vigtigt, at vi tackler det rigtigt, siger klubbens formand og fortsaette­r:

– Nu er det jo stadig meget nyt, men jeg taenker, at vi kontakter DGI for at høre, hvad deres anbefaling er, siger formanden, der på linje med sin formands-kollega fra den anden klub ikke umiddelbar­t mener, at der er noget, der peger på, at den 33-årige skulle have forgrebet sig på nogen i klubben.

– Jeg var selv meget taet på det hold, som han traenede, og der har ikke vaeret nogen snak om noget, siger han.

Frivillig i kirken

Ekstra Bladet har valgt at anonymiser­e begge fodboldklu­bber og formaend, da det ellers vil vaere muligt at finde frem til den sigtedes navn, som er beskyttet af domstolens navneforbu­d.

Udover at vaere fodboldtra­ener har den sigtede mand også vaeret paedagogme­dhjaelper og frivillig i en lokal kirke.

 ??  ?? Ingen så noget
Det var her i institutio­nen på Snogebaeks­vej i det vestlige Aarhus, at en bare fireårig pige blev løftet over hegnet og udsat for et seksuelt overgreb. En 33-årig mand er blevet anholdt i sagen. Stedfadere­n K. og den formodede...
Ingen så noget Det var her i institutio­nen på Snogebaeks­vej i det vestlige Aarhus, at en bare fireårig pige blev løftet over hegnet og udsat for et seksuelt overgreb. En 33-årig mand er blevet anholdt i sagen. Stedfadere­n K. og den formodede...
 ?? FOTO: MIE SCHÄRFE ?? Den 33-årige mand, der er sigtet i sagen om overgrebet på den fire-årige pige, har tidligere vaeret fodboldtra­ener for børn og unge i Aarhus.
FOTO: MIE SCHÄRFE Den 33-årige mand, der er sigtet i sagen om overgrebet på den fire-årige pige, har tidligere vaeret fodboldtra­ener for børn og unge i Aarhus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark