Ekstra Bladet

UGENS TUDEPRINS Jeg har graedt med Bagger

-

Mens DR3 sendte et par smarte drenge jorden rundt for at finde Stein Baggers penge – der selvfølgel­ig ikke blev fundet – så gjorde TV3 og Ekstra Bladet noget helt andet.

De talte til hovedet i stedet for røven og tog derfor direkte fat i Bagger. Kan man stole på ham? Det ved nok ingen, og derfor skulle han underlaegg­es en løgnedetek­tor.

Som stor fan at Dr. Phil og andre mere underlødig­e talkshows, har jeg set resultater­ne af disse blive afsløret flere gange. For eksempel hvor hjemme-rappere i baggy jeans afslørede sig selv i at have bollet kaerestens søster – OG mor!!! Afvisninge­r af incestsage­r. Og ligefrem mord! Jo jo, løgnedetek­torer har amerikaner­ne brugt på tv i årevis, og endelig Jeg er faktisk i tvivl om, han selv graed? Graed han med tårer? ind i en dyb trance – og er det virkelig nødvendigt, hvis man ikke lyver? Kan man ikke bare slappe af og svare ja, nej?

Jeg ved det ikke, men udover sund skepsis så sad jeg fandeme og vraelede som en sand tudeprinse­sse, da Stein sagde undskyld.

Jeg er faktisk i tvivl, om han

selv graed? Graed han med tårer?

Dr. Phil har altid sagt, at hvis man ikke graeder med tårer, så graeder man ikke med følelser. Så var det skuespil? Sad jeg og vraelede med en kalkuleret psykopat?

Modsat stort set alle mine Facebook-venner, så tror jeg det ikke. Jeg tror, jeg så en tåre.

Og hvad jeg er 100 procent sikgik ker på, det er, at man i dansk tv skal lave MANGE flere løgnedetek­tor-programmer.

Prøv det på politikern­e

Man kunne for eksempel hive fat i vores politikere og udstyre dem med én inden et kritisk interview i Nyhederne eller måske i Deadline?

Eller man skulle køre et utroskabs-talkshow?

Man kunne også lave et talkshow mellem politi og Romabande?

Åh, ideerne vaelter ind, og det gør folk også i faengslern­e – så bare tag fat!

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? Er der tårer
FOTO: EKSTRA BLADET Er der tårer

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark