Ekstra Bladet

EN KAMP PÅ

I . ALT KAN SKE: Men eksperter er ikke i tvivl om, at Maywheathe­r slår McGregor MAYWEATHER vs. McGREGOR

- ALBERT SCHMIDT MØLLER asm@eb.dk

En historisk kamp finder sted i Las Vegas til august, når Floyd ’Money’ Mayweather skal bokse mod MMA-superstjer­nen Conor ’The Notorious’ McGregor.

Optakten har varet mere end et år. De to kaempere har med jaevne mellemrum svinet hinanden til på de sociale medier, og rygterne om en pay-perview kamp, der aldrig havde set sit lige, har kørt konstant.

Men nu sker det altså. En kamp, der på den ene eller anden måde vil gå over i historien.

Sejr nummer 50

Den pensionere­de, ubesejrede bokseverde­nsmester kommer tilbage til en sidste kamp i mod MMA-stjernen over dem alle, Conor McGregor i en kamp, der vil gøre begge kaempere endnu rigere.

Kampen bliver kaldt ’The Billion Dollar Fight’, selvom prognosern­e skønner, at der ’kun’ er tale om en halv milliard – amerikansk­e dollar selvfølgel­ig.

Men når det kommer til resultatet af kampen, så er de faerreste eksperter i tvivl om udfaldet. Mayweather vil få sin sejr nummer 50. – Selv pensionere­t er han den bedste pund for pund bokser. Han kan det hele. Der er ikke nogen begraensni­nger på ham. Det er en nybegynder, der skal bokse imod den bedste i verden, siger bokseekspe­rt Brian Mathiesen til Ekstra Bladet.

Besynderli­g kamp

Og MMA-ekspert Ehsan Faizzad er enig.

– Det er en utroligt besynderli­g kamp. Vi har Floyd Mayweather, der er en af de bedste boksere overhovede­t, der må bruge alle sine faerdighed­er. Han skal så bokse imod Conor McGregor, som kun må bruge én af sine mange kampsports­faerdighed­er

– Jeg ser Mayweather undvige venstre hånden fra McGregor og pille ham fra hinanden – måske over 12 runder og vinde på point.

Det bliver en taktisk affaere imellem to kaempere, der begge er kontraboks­ere, og de to kampsports­eksperter er da også begge enige om, at McGregor kun har en chance for at slå Mayweather.

– Hvis han skal vinde, så skal han knockoute ham. Det er en kamp på liv og død, hvor det gaelder om at slå hinanden ud. De har begge to et saet hårdtslåen­de haender, der kan knockoute den anden, men når det er sagt, så ser jeg ikke rigtigt, at McGregor skulle have en chance for at slå Mayweather, lyder det fra Brian Mathiesen.

– McGregor er i MMA sammenhaen­g en af de bedste boksere overhovede­t. Han ryster sine modstander­e med sin fantastisk­e praecision, timing og den slagkraft, han er kendt for. Hans slag er snedige og kommer hurtigt. Det er hans timing og praecision, der gør forskellen. I kampsport kan alt ske – hvis han kan time Mayweather og få det perfekte slag ind på kaeben, så kan McGregor slå ham, afslutter Ehsan Faizzad.

 ?? FOTO: AP ?? Bokse-champen
Floyd ’Money’ Mayweather havde ellers pensionere­t sig selv fra boksningen, men de mange penge og McGregors drillerier fik ham tilbage.
FOTO: AP Bokse-champen Floyd ’Money’ Mayweather havde ellers pensionere­t sig selv fra boksningen, men de mange penge og McGregors drillerier fik ham tilbage.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark