Ekstra Bladet

Verdensstj­erner hjaelper Agger

INDSAMLING: – Det er vores håb, at vi kan indsamle én mio. kr. til udsatte børn på Vestegnen via projektet ’Plads til Alle’, siger Daniel Agger

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk John Arne Albert Reira, Mikkel Kessler, Mikkel Bødker, Søren Søren Lucas Riise, Hansen, Kjeldsen, Bjerregaar­d, Jerzy Patrik Steven Gerrard, Pepe Vladimir Smicer, Hansen, Anders Kevin Magnussen, Kasper Schmeichel, Lars Helle Du

Daniel Agger sammen med Helle Thorning-Schmidt, tidligere statsminis­ter og internatio­nal direktør for Red Barnet. I mere end ét år har Daniel Agger arbejdet på det arrangemen­t, der i dag kulminerer med en stor golfturner­ing og en gallaevent med 300 spisende gaester på Amager, hvor der samtidig bliver en auktion. Indsamling­en sker til fordel Red Barnets projekt ’Plads til Alle’, hvor udsatte børn i Brøndby og Hvidovre tilgodeses.

– Jeg håber og tror, vi på dagen kan indsamle én million kroner til støtte for projektet ’Plads til Alle’, hvor det specielt er udsatte børn i Hvidovre og Brøndby der skal tilgodeses, siger Daniel Agger til Ekstra Bladet.

Liverpool-ikonet Steven Gerrard, John Arne Riise, Vladimir Smicer, Jerzy Dudek, Glen Johnson, Pepe Reina og Patrik Berger er blandt de tidligere Liverpool-spillere, der kommer forbi Royal Golf Club på Amager for at deltage i arrangemen­tet – Agger for Charity.

Har brugt sit netvaerk

Derudover har Daniel Aggger samlet mange prominente navne til at deltage i golfevente­n: Bokseren Mikkel Kessler, Formel 1 køreren Kevin Magnussen, Danmarks bedste profession­elle golfspille­r Søren Kjeldsen, ishockeysp­illeren Mikkel Bødker samt Helle Thorning-Schmidt, der ikke spiller golf, men via sit job som Red Barnets internatio­nale direktør er med i projektet.

– Jeg har brugt mit netvaerk og er stolt og glad for alle dem, der møder frem og bakker op om mit arrangemen­t. Uden dem kunne det her slet ikke fungere. Det betyder utrolig meget for mig, at de i en travl hverdag kan afse tid til at deltage i det her projekt, fordi vi samler ind til et godt formål, tilføjer Daniel Agger, der i onsdags var i Portugal for at deltage i et lignende arrangemen­t med Steven Gerrard som arrangør.

– Jeg er spaendt på, hvordan arrangemen­tet bliver modtaget. Jeg har ikke prøvet det her før, men håber folk bakker op. Det er mit håb, at jeg kan gøre arrangemen­tet til en årlig tilbageven­dende begivenhed, siger Daniel Agger.

Når regnskabet bliver gjort op efter Aggers indsamling lørdag er håbet som sagt, at det ender med et overskud på én million kroner.

Pengene skal bruges på Red Barnet-projektet ’Plads til Alle’, der kører i hele Danmark. Det handler om at hjaelpe børn fra udsatte familier i fritidsliv­et, så de får mulighed for at dyrke sport.

– Mit fokus vil naturligvi­s vaere på Vestegnen, hvor jeg har fokus på Hvidovre og Brøndby kommuner, forklarer Daniel Agger, der har taenkt sig at følge projektet til dørs:

– Jeg har taenkt mig at følge projektet i både Brøndby og Hvidovre, når det for alvor føres ud i livet, pointerer han.

Verdensstj­ernerne starter med at spille golf ved 9-tiden i dag. De ventes at spille frem til kl. 15.00. Siden skriver stjernerne autografer kl. 15.30. To gamle Liverpool-kammerater møder op. Steven Gerrard og bagved Glen Johnson. tidligere hold- kammerat med Agger i Liverpool. Spiller nu i Stoke, hvor han er på kontrakt til 2018. tidligere holdkammer­at med Agger i Liverpool. Han spiller nu i den norske 4. divisionsk­lub Rollon.

den 38-årige tidligere verdensmes­ter er på vej tilbage i bokseringe­n i et storslået comeback.

den 27-årige ishockeysp­iller optraeder for San Jose Sharks i NHL

43årig tidligere profession­el golfspille­r, der nu er traener i Great Northern i Kerteminde.

tidligere holdkammer­at med Agger i Liverpool. Vandt Champions League i 2005. I dag har den 44årige keeper indstillet karrieren.

tidligere Liverpool-spiller. Tjekken optrådte for klubben fra 1996-2003. I dag er han 43 år.

tidligere holdkammer­at med Agger og Liverpool-legende. Nu U18 traener i klubben.

tidligere holdkammer­at med Agger. Nu spiller han i Napoli.

spillede i Liverpool fra 1999-2005, hvor han var med til at vinde Champions League.

tidligere holdkammer­at med Agger i Liverpool fra 2008-2010. I dag er karrieren indstillet. 42årig profession­el golfspille­r. Han regnes som Danmarks bedste golfspille­r. den 25-årige nordjyde er profession­el golfspille­r. En af Danmarks bedste ishockeysp­illere Mikkel Bødker.

den 46-årige tidligere golfspille­r indstilled­e sin profession­elle karriere i 2015.

landsholds­målmand og på kontrakt i Leicester.

tidligere holdkammer­at med Daniel Agger på landsholde­t. Nu fodboldeks­pert på Discovery.

tidligere statsminis­ter og internatio­nal direktør for Red Barnet.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Klar til golf
FOTO: LARS POULSEN Klar til golf
 ?? FOTO: AP ?? Mikkel Kessler rammer Andre Ward i 2009.
FOTO: AP Mikkel Kessler rammer Andre Ward i 2009.
 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ?? FOTO: AP ?? Danmarks bedste golfspille­r Søren Kjeldsen.
FOTO: AP Danmarks bedste golfspille­r Søren Kjeldsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark