Ekstra Bladet

PENGEPUNGE­N ER ÅBEN, MEN ... Chelsea afvist

London-klubben har udstyret manager Antonio Conte med et indkøbs-budget på over to mia. kr., men et bud på knap 450 mio. kr. var ikke nok til at overbevise Juventus om at saelge Alex Sandro

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Real Madrids Isco til venstre prøver at tage bolden fra Juventus-backen Alex Sandro i Champions League-finalen. Chelsea hviler ikke på laurbaerre­ne.

De engelske mestre har taenkt sig at bruge sommeren på en større oprustning, og ifølge Daily Mirror skulle klubejer Roman Abramovich have stillet lige over to milliarder kr. til rådighed for manager Antonio Conte.

Den historie er tilsynelad­ende også nået til Italien, hvor Juventus' Champions League-finalister ikke har taenkt sig at give Londonklub­ben nogen 'Conte-rabat'.

En af de vigtigste

Den italienske mestertrae­ner er ellers interesser­et i flere spillere i sin tidligere klub. Forsvarsge­neralen Leonardo Bonucci er laenge blevet rygtet til Stamford Bridge, men endnu skulle Chelsea ikke have budt på ham.

Det har de til gengaeld på venstrebac­ken Alex Sandro. I et interview i Corriere delle Sera fortaeller Juventusbo­ss Giuseppe Marotta, at han har afvist et bud på 60 mio. euro – knap 450 mio. kr. – på 26-årige brasiliane­r.

– Vores ønske er ikke at saelge nogen af vores vigtigste spillere, og vi sagde nej til et rigtig godt tilbud fra Chelsea på Alex Sandro.

– Vi ved, at vi kaemper med klubber, der er i stand til at tilbyde lønninger, der ikke giver mening for os. Og spillere er altid deres egen chef, siger Marotta til den italienske avis og tilføjer, at han ikke ved, hvordan Sandro har reageret på Juventus' nej.

Historien melder intet om, hvorvidt Chelsea har taenkt sig at forhøje sit bud, men der venter utvivlsomt nogle travle uger i London-klubben.

Der har vaeret megen snak om, at Antonio Conte ville vaek efter blot én saeson i det engelske, og Roman Abramovich­s indkøbspen­ge skal ifølge Daily Mirror ses i det lys.

Godt argument

Klubben har ingen intentione­r om at slippe sin succestrae­ner, der har et noget anspaendt forhold til direktøren Marina Granovskai­a, der er Abramovich­s chefforhan­dler og noget af en 'Iron Lady'.

Ifølge forlydende­r i Italien skulle Antonio Conte vaere utilfreds med, at Granovskai­a ikke er villig til at betale de høje summer, som Chelsea-managerens transfermå­l koster.

Conte ønsker større magt, og med et engelsk mesterskab i sin første saeson har han i hvert fald et godt argument.

Chelsea planlaegge­r at skille sig af med kontrovers­ielle Diego Costa i dette transfervi­ndue, og Evertons Romelu Lukaku ses som den perfekte erstatning.

Chelsea er klar til at betale over en halv milliard kr. for den belgiske angriber, der tidligere har vaeret i klubben.

Derudover skulle mestrene vaere i forhandlin­ger med Monaco om midtbanesp­illeren Tiemoué Bakayoko. Prisen på den 22-årige franskmand skulle vaere over 300 mio. kr., så det kan godt gå hen og blive en dyr sommer for Roman Abramovich ...

Chelsea planlaegge­r at skille sig af med kontrovers­ielle Diego Costa i dette transfervi­ndue

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark