Ekstra Bladet

HANS PILGAARD FANGET PÅ VIDEO Strippede foran kaempe publikum

Festen skulle have et nøk op ad, og det sørgede tv-vaerten i den grad for

- LARS SEJR ls@eb.dk

Tv-vaerten Hans Pilgaard er en festlig fyr, og han formåede at give mange bornholmer­e en oplevelse, de sent vil glemme på Folkemødet­s sidste nat i Allinge.

For mens fadbamsern­e blev langet over disken, valgte den lettere beduggede tvvaert at saette gang i festen med et regulaert stripshow, hvor han viste publikum farven på underbukse­rne.

– Jeg syntes, det var på tide at saette lidt ekstra fut i festen og hylde den uperfekte krop. Der var allerede en anden mand, der dansede på bordet, og det var så dejligt at se, at ikke alle har sixpacks. Han skulle selvfølgel­ig ikke stå alene, for er det ikke en folkefest, fortaeller en grinende Hans Pilgaard.

I godt humør

Han hoppede op på bordet, begyndte at smide tøjet – og kortvarigt piskede han endda den anden mand med sit baelte.

– Festen var skide sjov. Jeg stod på et tidspunkt og snakkede med en PET-agent, som passede på Inger Støjberg, hvor vi talte om, hvor fantastisk det er, at vi alle kan feste sammen. Vi kan vaere uenige og mene forskellig­e ting, men hvor er det typisk dansk, at når det kommer til stykket, så kan vi godt drikke nogle bajere sammen og feste, siger Hans Pilgaard.

Dagen derpå (søndag, red.) havde han kun roser til dj’en, der ved synet af tvvaerten skyndte sig at smaekke Joe Cockers ’You can leave your hat on’ på.

– Alle var i godt humør, og jeg må indrømme, at det brøl, der kom, da jeg begyndte at tage jakken af – det har jeg sgu aldrig oplevet før.

– Så du blev båret frem af publikum?

– Ja, hvis de var begyndt at buhe, havde jeg nok sat mig ned. Der er kontant afregning, når folk vender sig om og kigger. Men det er også hurtigt taenkt af dj’en. Det er jo den ultimative stripsang, siger Hans Pilgaard.

Han fortaeller, at han tidligere har ’småstrippe­t’ til selvsamme sang en nytårsafte­n, hvor de var fire mennesker i selskabet, og han gerne ville saette gang i festen. Denne gang var der blot lidt flere tilskuere.

– Da jeg gik hjem gennem Allinges gader klokken fem eller seks i morges (søndag morgen, red.), var der folk, som gav mig high five og sagde ’fedt stunt’ og ’fed dans’. Min kaereste sagde bare, at han troede, at mange havde filmet det, siger Hans Pilgaard, der var rigtig godt tilfreds med sin oplevelse af Folkemødet på Bornholm.

Det er fantastisk, at vi alle kan feste sammen

Hans Pilgaard (th.) var med egne ord med til at hylde den uperfekte krop med sit stripshow til Folkemødet på Bornholm. Lidt pisk med baeltet skulle der også til.

 ?? FOTO: EB.TV ?? Folkefest
FOTO: EB.TV Folkefest
 ?? FOTO: EB.TV ??
FOTO: EB.TV

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark