Ekstra Bladet

Bedre end politiet tillader

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Hvor er det lavt og dybt uanstaendi­gt at bruge kraeftramt­e børn, som middel til at skrabe masser af penge ind til sig selv! Hvordan kan de mennesker se sig selv i spejlet?

De skal stilles til regnskab og straffes så hårdt som muligt. Men det har vist desvaerre lange udsigter, hvis man skal følge den politimand, der stod og mumlede og vaevede, da han blev spurgt for åben skaerm, hvorfor politiet ikke havde reageret for laengst på masser af anmeldelse­r fra folk, som følte sig snydt. Og det allerede for naesten et år siden.

Men så leverer den fantastisk­e journalist Morten Spiegelhau­er det hele på et sølvfad. Han formår at få blotlagt hele den usmagelige forretning og får de ansvarlige på glatis. Men selv om alle får syn for sagen, er politiet passive.

Det var forfaerdel­igt at se udsendelse­n, hvor en flok abehjerner i callcenter­et teede sig om vilde dyr, når de fik endnu et godt menneske i nettet. Så selv om politiet ikke viser den store interesse for denne kedelige sag, må Spiegelhau­er da have fået øjnene op hos folk, der modtager fremtidige henvendels­er fra de forbrydere, som nu har valgt at indsamle penge til handicappe­de!

De skal stoppes en gang for alle, det er vel det, man har politiet til. MortenSpie­gelhauer imponerer Leif Lemcke – det modsatte gør sig gaeldene med politiet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark