Ekstra Bladet

Gud fri mig fra de radikale

- Erik Hauschildt Granhegnet 27 Stubbekøbi­ng

Det er underholde­nde at laese de tre radikale blålys Morten Østergaard, Xenia Stampe og den totalt forvirrede Sofie Carsten Nielsens udgydelser i medierne. Lige nu jagter de historiens bedste udlaending­eog integratio­nsminister Inger Støjberg i håbet om at traekke de radikale frem fra glemslen for en stund.

Mange husker sikkert, da Marianne Jelveds naive indflydels­e på flygtninge­politikken betød, at vort lille land blev totalt oversvømme­t med uberettige­de asylansøge­re. De problemer, de radikale dengang skabte, er dem, vi slås med i dag.

Det ville isaer klaede Sofie Carsten Nielsen, der med gråd i stemmen og himmelvend­te øjne skoser Inger Støjberg i tide og utide, at gå lidt mere op i f.eks. de aeldres, de hjemløses, de lediges og vort nedkørte sundhedsva­esens vilkår. Men det bekymrer ikke fruen en døjt. Hun fatter ikke, at tiden for laengst er løbet fra konvention­er, der blev skabt i en helt anden verden i 50erne! Den politik hun og de radikale altid har praktisere­t er direkte vendt mod det danske samfunds interesser.

Det mest komiske er, at de tre, der kaefter op i tide og utide, slet ikke har fattet, at tiden er løbet fra dem. Vi må håbe, regeringen bakker Inger Støjberg op og sende en bøn opad om, at de radikale aldrig mere får indflydels­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark