Ekstra Bladet

DERFOR VIL HAN VAEK – OG HER ER MULIGHEDER­NE

BAG OM BALLADEN: Cristiano Ronaldo erknotten på de spanske skattemynd­igheder og Real Madrid. Og selv om Champions League-vinderne ikke vil tvinge ham til at blive, er portugiser­ens vej ud af storklubbe­n brolagt med forhindrin­ger

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Smilet var stort den lørdag aften i Cardiff.

Cristiano Ronaldo stod med Champions Leaguetrof­aeet i sine portugisis­ke naever og med fire fingre signalered­e han, hvor mange gange han nu havde vundet klubfodbol­dens mest eftertragt­ede trofae.

Med to finalemål mod Juventus havde han som så mange gange før udgjort forskellen og sørget for, at Real Madrid som den første klub i Champions League-aeraen havde forsvaret trofaeet med de store ører.

Stivnet smil

Men var det hans sidste kamp i den berømte hvide trøje? Det er spørgsmåle­t, som en hel fodboldver­den – inklusive Real Madrid – nu søger svar på.

For Ronaldos smil er stivnet gevaldigt. Den 32-årige superstjer­ne er blevet den uheldige hovedperso­n i en sag om skatteundd­ragelse for op mod 109 mio. kr., og han har reageret med at smide en regulaer bombe. Fredag kunne den portugisis­ke sportsavis A Bola på sin forside fortaelle, at Cristiano Ronaldo siger adiós til Spanien. – Jeg forlader Real Madrid. Jeg har truffet en beslutning, citerer avisen stjernen for at have sagt – med tilføjelse­n: – Der er ingen vej tilbage. Det har naturligvi­s vaeret den store historie de seneste dage og kommer formentlig også til at vaere det resten af sommeren, hvor spørgsmåle­t ’bliver eller smutter Ronaldo’ vil blive stillet og forsøgt besvaret mange gange …

 ?? FOTO: AP ?? Hvor skal jeg hen, du
Cristiano Ronaldo har haft en fantastisk saeson i Real Madrid, kulmineren­de med Champions League-triumfen. Men verdensstj­ernen er utilfreds med både klubben og Spanien i det hele taget.
FOTO: AP Hvor skal jeg hen, du Cristiano Ronaldo har haft en fantastisk saeson i Real Madrid, kulmineren­de med Champions League-triumfen. Men verdensstj­ernen er utilfreds med både klubben og Spanien i det hele taget.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark