Ekstra Bladet

HVEM KAN ERSTATTE HAM?

-

Monacos teenagesen­sation Kylian Mbappé skal nok havne på Bernabéu en dag, og et Ronaldo-farvel kan fremskynde processen. Ellers kan Real Madrid forsøge at lokke en anden franskmand tvaers over byen. Antoine Griezmann er trådt op i superstjer­ne-kategorien, men det bliver hverken let eller billigt at få ham.

Real og Atlético er bitre rivaler, og Atléticos transferka­rantaene gør ikke tingene lettere. Griezmann har erklaeret de rød-hvide troskab mindst en saeson mere og kan havne i en loyalitets­konflikt.

Chelseas Eden Hazard har laenge stået højt på traener Zinedine Zidanes ønskeliste, og selv om belgieren er en helt anden type end Ronaldo, vil det vaere noget af et statement at hente ham.

Målmaskine

En anden mulighed er Robert Lewandowsk­i. Den polske målmaskine forlaenged­e i sidste saeson sin aftale med Bayern München, men det var på et tidspunkt, da alle forventede, at Ronaldo ville slutte sin karriere i spanske fodbold.

Portugiser­en har lavet 406 mål i 394 kampe for klubben, og når nu man ikke kan få Messi, er Lewandowsk­i det måske bedste bud på en angriber, der kan komme bare i naerheden af Ronaldos imponerend­e scoringssn­it.

Endelig kan Real Madrid vaelge at sige, at de har løsningen i huset. Da spanierne i 2013 hentede Gareth Bale, var det også med tanke på livet efter Ronaldo. Waliseren har vaeret bedst, når han har fået en fri rolle. Den kan han få, hvis Cristiano Ronaldo gør alvor af truslen og forsvinder.

 ?? FOTO: AP ?? Chelseas Eden Hazard står højt på traener Zidanes ønskesedde­l.
FOTO: AP Chelseas Eden Hazard står højt på traener Zidanes ønskesedde­l.
 ?? FOTO: AP ?? Bayern Münchens Robert Lewandovsk­i er garant for en masse mål.
FOTO: AP Bayern Münchens Robert Lewandovsk­i er garant for en masse mål.
 ?? FOTO: AP ?? Måske Gareth Bale endelig vil funkle når Ronaldo er vaek?
FOTO: AP Måske Gareth Bale endelig vil funkle når Ronaldo er vaek?
 ?? FOTO: AP ?? Monacos Kylian Mbappé er et kaempe talent.
FOTO: AP Monacos Kylian Mbappé er et kaempe talent.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark