Ekstra Bladet

SUPERLIGA ERNES PLANER På udgik efter staerk fyr

. I9

-

hvis amerikaner­en fortsaette­r sine fumlerier fra foråret.

Lejesvende­n Jonas Gemmer og reservemål­mand Niklas Dannevang skifter begge til Fremad Amager, mens skades-plagede Martin Albrechtse­n ligeledes er faerdig i Horsens.

Kim Aabech får naeppe sin kontrakt forlaenget og må tage et skridt ned ad karrierest­igen.

De forsvinder:

Som vanligt er det gambianske muskelbund­t Bubacarr Sanneh

Varmeste salgsemner:

det varmeste salgsemne i Horsens. Klubber i Rusland, Kina og Tyskland har laenge holdt øje med Sanneh, men et uimodståel­igt bud er det ikke blevet til – endnu.

Bo Henriksen anser denne sommer som det helt rigtige tidspunkt at saelge Bubacarr Sanneh, så man kan få kroner i klubkassen for forsvarssp­illeren, der har kontraktud­løb om et år.

Dem vil de af med: Så travlt bliver vinduet: Det bliver sommerens opgaver:

Nordsjaell­aenderne kaemper på alle fronter på at blive Superliga-klar. Nyoprykker­ne står med over ti spillere, hvis aftaler udløber ved udgangen af juni.

Blandt dem er profiler som Rasmus Minor Pedersen og Vito Hammershøy-Mistrati. Desuden vil flere i truppen nok mene, at der skal andre tal i deres kontrakter efter den sensatione­lle oprykning.

Christian Lønstrup har ingen bred trup, og selv om der følger millioner af kroner med oprykninge­n, skal han forsøge at finde forstaerkn­inger for små penge.

Angriberen Martin Koch tager til HB Køge, og der er en reel risiko for, at flere af spillerne med

De forsvinder:

kontraktud­løb vaelger at sige farvel. Vito Hammershøy­Mistrati skal eksempelvi­s til prøvetraen­ing i Brøndby senere på måneden.

Helsingør hentede allerede i slutningen af maj Fremad Amagerangr­iberen Nicolas Mortensen som erstatning for Martin Koch.

Det var dog på et tidspunkt, da klubben ikke vidste, at den stod på Superliga efter sommerferi­en. Mortensen scorede blot fire mål i 1. division i sidste saeson og ligner ikke en Superliga-angriber på nuvaerende tidspunkt.

Derfor er Christian Lønstrup også på udkig efter yderligere forstaerkn­ing i front – og gerne en stor, staerk fyr. Også til den centrale midtbane er helsingora­nerne på udkig. Morten Bertolt har ikke spillet meget i foråret, så det ville give meget fornuft at få hentet en rutineret afløser for ham.

Det kigger de efter:

Målmand Mikkel Bruhn har gjort det rigtig godt i 1. division. Han kan både tage med haender og spille med fødderne. Ellers vil den kommende

Varmeste salgsemner:

saeson vise, hvem der kan begå sig i Superligae­n og eventuelt blive solgt. Det bliver eksempelvi­s interessan­t at følge det tidligere FCK-talent Frederik Bay på venstre back.

Dem vil de af med:

at komme af med spillere, men at få forlaenget kontrakter­ne med dem, man har. I hvert fald hvis man mener, at de også kan bruges på Superliga-niveau.

Så travlt bliver vinduet:

 ??  ??
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Christian Lønstrup leder efter mere forstaerkn­ing i front – og gerne en stor, staerk spiller.
FOTO: ERNST VAN NORDE Christian Lønstrup leder efter mere forstaerkn­ing i front – og gerne en stor, staerk spiller.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark