Ekstra Bladet

Mainz 05 bejler til Viktor Fischer

- KLAUS EGELUND ege@eb.dk

Alt tyder på, at Viktor Fischer slipper for at tage turen ned i Championsh­ip med Middlesbro­ugh.

Efter en saeson til glemmeboge­n ved Teesside er Middlesbro­ugh nu indforståe­t med at danskeren skal vaek – enten permanent eller på leje.

Og det varmeste bud på naeste klub befinder sig i Bundesliga­en, hvor danskerklu­bben Mainz 05 gør sine hoser grønne hos danskeren.

Således var Viktor Fischer tidligere på ugen på besøg i det sydtyske for at se klubben an, meddeler kilder taet på klubben.

Skade kostede pause

Bild beskriver i gårsdagens avis, hvordan den sydtyske klub kun halvhjerte­t gør et forsøg på at nedtone interessen i Fischer og indrømmer, at de kender til danskeren.

– Der findes masser af spillere med et interessan­t cv, og lige nu kører der mange rygter, konstatere­r sportsdire­ktør Rouven Schröder i avisen.

Fra kontakter med indsigt i Middlesbro­ughs overvejels­er står det klart, at Viktor Fischer ikke er tiltaenkt en rolle i bestraebel­serne på at komme op i Premier League igen.

Viktor Fischer blev hentet til klubben fra Ajax sidste sommer i en handel til fem mio euro.

Danskeren fik en del spilletid i det første halvår under Aitor Karanka, men fik ikke et afgørende gennembrud inden han kort før nytår fik en skade, der kostede en kortere pause.

Da Fischer var kampklar igen var Aitor Karanka under stort pres efter en stribe dårlige resultater. Spanieren trak sig og blev afløst af Steve Agnew, der aldrig så til Viktor Fischers side.

Garry Monk ny traener

Efter nedrykning­en har Garry Monk overtaget managersae­det i klubben, men han er åbenbart ikke indstillet på at bruge danskeren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark