Ekstra Bladet

M TIDLIGERE

Familia og Black Army i løbet af ugen

- Fish@eb.dk; fleck@eb.dk; linette@eb.dk; kmr@eb.dk

om, at der atter var ballade. Denne gang i bebyggelse­n Vollsmose, der er Black Armys hjemmebane.

Her blev LTF-folkene, ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r, lokket i baghold i forbindels­e med, at en bil var blevet taget fra dem.

Der er indikation­er på, at der er uvenskab mellem to større gruppering­er

Fyns Politi fortaeller, at tre personer kom til skade ved overfaldet. En blev indlagt med knivstik.

Det er dog uvist, hvorfor sammenstød­ene fandt sted i første omgang

Nyt territorie

Onsdag var der atter sammenstød mellem figurer med tilknytnin­g til de to gruppering­er. Denne gang i Aarhus, hvor LTF på det seneste har forsøgt at få fodfaeste.

I den forbindels­e har der vaeret flere sammenstød med andre banderelat­erede figurer i området omkring bebyggelse­n Gellerup i Aarhus V.

Også Black Army har en håndfuld medlemmer i Aarhus. De holder dog til i byens sydlige udkant.

– De seneste episoder onsdag er del af det samlede billede i forbindels­e med, at LTF forsøger at gøre sig gaeldende her, siger Lau Thygesen, chef for afdelingen for organisere­t kriminalit­et, Østjylland­s Politi.

– Vi ser nu, at situatione­n har udviklet sig. Før var det centreret til Aarhus V, men nu blander andre gruppering­er sig også.

– Ifølge vores oplysninge­r er det Black Army?

– Black Army-folkene holder til i Rosenhøj, hvor der onsdag var skyderi?

– Set fra vores perspektiv ser det ud til at vaere en gruppering fra Rosenhøj, der har vaeret den anden part i episoderne i den forgangne uge.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Fjender
Tidligere har de to bander Loyal To Familia og Black Army vaeret gode venner, men nu lader det til, at forholdet mellem de to gruppering­er er blevet mere betaendt.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Fjender Tidligere har de to bander Loyal To Familia og Black Army vaeret gode venner, men nu lader det til, at forholdet mellem de to gruppering­er er blevet mere betaendt.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark