Ekstra Bladet

Ditte Okman Flow-tv er dødt, men det er de store tv-personligh­eder ikke

4

-

Her er, hvad der sprøjter ud af ligegyldig, men meget vigtig viden;

Fie Laursen skal have produceret en parfume i eget navn. Siger hun. Det har altid, altid, altid vaeret hendes største drøm nogen sinde! For en måneds tid siden havde hendes største drøm altid vaeret at udgive en bog, men nu viser det sig altså, at den i virkelighe­den er at lave en parfume. Hun ved endnu ikke, hvordan den skal lugte eller se ud. Den slags er måske heller ikke så vigtigt …

Didde Skjelmose fra ’Familien fra Bryggen’ er blevet syg og frygter en blodprop i benet. Vi krydser fingre for overlevels­e i det danske sygehusvae­sen, men i det mindste har hun en god støtte i kaeresten Sonny, der ellers skal laegge nyforelske­de ører til lidt af hvert. For eksempel at Didde ikke orker langtrukke­n sex – helst ikke laengere end en reklamepau­se (og her har Didde og jeg mere end navnet til faelles), og så har hun engang givet en såkaldt ’sutter’ for 57,50 kroner og en liter nougat-is.

Det er derfor, hun har holdt sig ude af rampelyset, forklarer hun. Det havde jeg slet ikke opdaget

Linse skubber Fie af bestseller-pinden. Der er stadig retfaerdig­hed i verden. Og hun er begyndt til dans. Med en heteroseks­uel mand. Hun boller dog ikke med ham. Det er da fantastisk, at kronprinse­n vil bruge al sin erfaring fra tidligere og fortsaette­r i IOC. Jeg har mere tilfaelles med Didde fra ’Familien fra Bryggen’ end bare navnet.

Lise Nørgaard har tilladt sig at sige det, alle andre – inklusive FN og diverse nødhjaelps­organisati­oner – har sagt i årevis: Giv Afrika et laes kondomer, så overbefolk­ningen kan komme bare nogenlunde under kontrol. Men hvor ngo’erne kan samle millioner ind på budskabet, er Lise bare en overprivil­egeret, hvid, racistisk so.

Rosalinde Mynster er single igen. Måske er det ikke så overrasken­de, når det nu var en digter, hun datede.

Kronprinse­n fortsaette­r sit ’arbejde’ i IOC. (Den Internatio­nale Olympiske Komité, red.). ’Det har vaeret otte laererige år, og det agter jeg selvfølgel­ig at føre videre. Jeg er så meget mere erfaren, end jeg var for otte år siden’, har kronprins Frederik sagt til DR. Det lyder da spaen-

dende. Ikke mindst i betragtnin­g af, at kronprinse­n sjaeldent kom til møderne. Naermest aldrig. Men om ikke andet har han fået erfaring i, hvordan man håndterer regeringen­s og ministerie­rs henvendels­er, når der skal håndteres doping og politik. Man ignorerer det.

Mathilde Norholt er gravid. Det er derfor, hun har holdt sig ude af rampelyset, forklarer hun. Det havde jeg slet ikke opdaget, men Mor Kirsten er lykkelig. Og det forstår man jo godt.

Og så erklaerer Natascha Linea fra ’De unge mødre’ – ja, det er hende med den ene fortand – at hun får foraeldrem­yndigheden over Lia. Retten har ganske vist ikke dømt noget endnu, men pyt. Det afholder hverken Natascha ikke Linnea fra at konkludere det på Realitypor­talen, ligesom hun allerede har skrevet og spurgt Bent, hvad han har taenkt sig nu. Mit gaet er, at han venter på, at retten kommer med en afgørelse – og indtil da kan alle vi andre kigge ind ad vinduet og overvaere en familie i opløsning.

Mens alle studenter udklaekkes i disse dage, giver Pernille Nygaard fra ’Paradise Hotel’ gode råd om, hvordan man scorer et 12-tal. Var det ikke hende den hjerneblae­ste, der kaempede med Amalie om, hvem der kunne plante det største bed med uforståend­e sprogbloms­ter? Hende, der ikke vidste, at København var Danmarks hovedstad? Jo. Og mens den klogere del af befolkning­en satte spørgsmåls­tegn ved idiotien, kan vi alle ånde lettet op, for Pernille spillede (guderne må vide af hvilken grund) blot komplet hjernedød. Hun kan selv traekke vejret, tak, Jesus.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Ditte og Didde
FOTO: STINE TIDSVILDE Ditte og Didde
 ?? FOTO: RITZAU/ TOBIAS NICOLAI ??
FOTO: RITZAU/ TOBIAS NICOLAI
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark