Ekstra Bladet

Flertal med dobbeltrol­le

- Erik Beck Jensen Sitkavaeng­et 6 Otterup Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

’V-formaend bakker Støjberg op’ er overskrift­en i lørdagens avis. En lokalforen­ings-formand fra Syddjurs har på sin Facebook-profil meddelt, at han efter 24 år som en trofast V-mand følte, at han nu ikke laengere kunne leve med Støjbergs lovbrud og løgne over for Folketinge­t. Det er helt absurd, at et flertal i Folketinge­t kan påtage sig rollen som domsmaend.

Demokratie­t hviler på tre søjler: den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt.

I denne sag har Folketinge­t påtaget sig en dobbeltrol­le og brudt reglen om, at der skal vaere vandtaette eller ’støjtaette’ skotter imellem søjlerne.

Hele sagen om lovbrud er nu vendt til at handle om at vaere for eller imod barnebrude og paedofili. Trist at Venstre, der anser sig for at vaere et retskaffen­t parti, daekker over et bevisligt og tydeligvis løgnagtigt forsøg på at retfaerdig­gøre sig selv.

Den samvittigh­edsfulde forhenvaer­ende Venstreman­d er blevet skudt i skoene, at han har brugt denne sag som en undskyldni­ng for at melde sig ud af Venstre. I politik er personlige angreb et tydeligt tegn på, at de saglige argumenter er sluppet op. Kenneth Thomsen er traet af nyheder, der afbryder Touren. Leif Lemcke syndes, det er utroligt, at Patrick Nielsen bliver valgt, når han ikke har bokset laenge.

Ekstra Bladets sportsreda­ktør, Allan Olsen rammer lige i solar plexus med sin kritik af Cirkus Sauerland.

Det kører ikke for tyskerne mildest talt. Nicki Nielsen har en dopingmist­anke fra Sydafrika, Dennis Ceylan er busted, og Kessler har meget fornuftigt sagt fra til den kommende turnering med deltagelse af de bedste i vaegtklass­en.

Nu vil Patrick Nielsen gudhjaelpe­mig deltage. Han har vaeret inaktiv i lang tid

og kun bokset en kamp, hvor han langtfra imponerede. Patrick vil blive slået i stykker mod de bedste i sin vaegtklass­e.

Utrolig nok er Patrick højt rangeret i supermelle­mvaegt, han er endda gået frem på ranglisten, selv om han ikke har bokset i en rum tid. Begrundels­en må så vaere, at han ikke har tabt nogen kampe, meget maerkeligt. Jeg troede ellers, at det var inden for tovene, det foregik, men uden for disse foregår der mange

saere ting. Jeg så helst, at Cirkus Sauerland hev teltpløkke­rne op og forlod manegen.

Så går det det bedre hos Danish Fight Night, som på et år har formået at få en hel del gode danske boksetalen­ter kørt i stilling.

Anført af en fantastisk supermelle­mvaegter, Lolenga Mock, som i en alder af 45 år måske står foran en VM-kamp, dybt imponerend­e. Det bliver spaendende at følge DFN i de kommende år, men det er synd og

skam, at ingen tv-stationer er interesser­ede i de kommende storkampe.

Mogens Palle og co. har skabt grobund for underholdn­ing på et stort plan, så forhåbentl­ig er der en årvågen tv-station, der i bogstavlig­ste forstand tager handsken op og giver de mange bokseinter­esserede seere en på opleveren, for boksning er jo underholde­nde på skaermen.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ??
FOTO: ERNST VAN NORDE
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ??
FOTO: CLAUS BONNERUP
 ?? FOTO: RITZAU/JENS DRESLING ?? I politik er person-angreb tegn på, at der mangler gode argumenter.
FOTO: RITZAU/JENS DRESLING I politik er person-angreb tegn på, at der mangler gode argumenter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark