Ekstra Bladet

Vi er sunket så dybt

-

Inger Støjbergs møgsag om de unge asylpar skaber også støj på de indre linjer i Venstre.

AEresmedle­m og tidligere minister Britta Schall Holberg er mildest talt ikke tilfreds med sit parti i sagen.

Schall Holbergs reaktion kommer bl.a. efter, at en lang klumme af partiets indfødsret­sordfører, Jan E. Jørgensen, er blevet sendt rundt til medlemmern­e.

Under overskrift­en 'Derfor skal Inger Støjberg ikke gå af' forsvarer Jan. E. Jørgensen hårdnakket udlaending­eministere­n.

Indfødsret­sordførere­ns lange forsvar får imidlertid slet ikke Britta Schall Holberg til at stikke piben ind. Tvaertimod.

Yderst betaenkeli­gt

Hun er fortørnet over, at Inger Støjberg har set stort på lov og ret ved at kraeve de unge asylpar adskilt.

'(...) at vores Venstre, som mange af os har kaempet for og troet på i så mange år, jeg selv fra 1967, skulle synke så dybt, at man blaeser på lov og ret, det er så forstemmen­de’, skriver Britta Schall Holberg i et debatindla­eg på fyens.dk.

Hun haefter sig ikke mindst ved, at der ligeledes er sået alvorlig tvivl om, hvorvidt Inger Støjberg har givet usande oplysninge­r til Folketinge­t.

– Ministeren er kommet til at klumre grundigt i det undervejs. Jeg har da også haft sager, men det her går ud over Folketinge­ts vaerdighed. Det synes jeg er yderst betaenkeli­gt, siger Britta Schall Holberg til Ekstra Bladet.

Og kritikken af Venstre stopper ikke her.

– Dertil kommer, at Venstre i den senere tid har haft en raekke sager, som ikke er klaedelige. Jeg er bange for, at det kommer til at klaebe til Venstre, siger hun og henviser bl.a. til Lars Løkkes sager om dyre rejser på 1. klasse og partibetal­t tøj.

 ?? FOTO: JOHNNY FREDERIKSE­N ?? Venstres aeresmedle­m og tidligere minister Britta Schall Holberg mener, at partiet er sunket dybt i sagen om unge asylpar.
FOTO: JOHNNY FREDERIKSE­N Venstres aeresmedle­m og tidligere minister Britta Schall Holberg mener, at partiet er sunket dybt i sagen om unge asylpar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark