Ekstra Bladet

Claudia Rex klar til danse-comeback

- Emh@eb.dk; pc@eb.dk

Da Claudia Rex seneste var med i ’Vild med dans’, nåede hun til finalen med sin dansepartn­er, Johannes Nymark.

var blevet plads til Silas Holst i årets opstilling.

Claudia Rex har holdt et par års pause fra ’Vild med dans’ og havde mere eller mindre pensionere­t sig selv som danser på grund af smerter i isaer sine knae.

– Jeg elsker alternativ behandling, og det er det, der har hjulpet mig. Selvfølgel­ig kan jeg godt maerke, at jeg har mine knae, men jeg føler godt, at jeg kan vaere med i ’Vild med dans’, siger Claudia Rex, der har fået det så godt, at hun er begyndt at løbe igen.

– Og så er jeg begyndt at dyrke yoga. Det har gjort noget

godt for mine muskler og har helt klart hjulpet mig, siger hun.

Gøres ordentligt

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har TV2 allerede en dansepartn­er klar til Claudia Rex, men danseren skal have én ting på det rene, før hun kan sige endeligt ja til at deltage i dansedyste­n.

– Det kraever rigtig meget tid at vaere med i ’Vild med dans’, og hvis jeg skal vaere med, skal jeg have tid til at gøre det ordentligt. Men min krop har det fint igen, og jeg vil rigtig gerne vaere med, siger hun.

Der er allerede en håndfuld kendisser, der har meldt sig klar til at laere at danse dette efterår. Det skuespille­ren Sofie Lassen-Kahlke, komikeren Simon Jul, Bimse fra ’Bedrag’, musikeren Jokeren, Iben Hjejle samt håndboldsp­illeren Daniel Svensson.

Og så er jeg begyndt at dyrke yoga. Det har gjort noget godt for mine muskler

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark