Ekstra Bladet

Jeg sender nøgenbille­der til min nye kaereste

-

Ud over danser kan Claudia Rex blandt mange andre ting også skrive radiovaert på sit cv, og i går debuterede hun bag mikrofonen i programmet ’Forstå din dame’ på Radio100.

Claudia Rex havde inviteret sin veninde Lotte Friis i studiet. Sammen svarede de beredvilli­gt på de spørgsmål, som maend nu engang har om kvinder.

Nøgenbille­der var et af de emner, der kom spørgsmål om, og her kunne ekssvømmer­en fortaelle, at hun aldrig har modtaget et billede af en penis – det, de unge kalder et ’dickpic’ – mens hun heller aldrig selv har sendt et nøgenbille­de til en flirt, kaereste eller nogen andre.

Knap så uskyldig

Helt så uskyldig er Claudia Rex ikke ...

– Jeg har ikke modtaget så mange, men en lille håndfuld billeder, og det synes jeg også er rigeligt, fortalte Claudia Rex i programmet, hvor hun også afslørede, at hun selv er begyndt sende pikante billeder.

– Jeg har ikke gjort det før end med min nuvaerende kaereste, men jeg tror også, det er, fordi jeg er så sikker på, at det skal vaere ham. Men det er jo paene billeder. Det er ikke sådan nogle klamme hun.

Ekstra Bladet ville gerne have hørt lidt mere om de billeder, som danseren sender til sin nye flamme, skuespille­ren Pelle Emil Hebsgaard, men Claudia Rex ønskede ikke at uddybe.

– Uha, det har jeg ikke rigtig lyst til at udtale mig om – det er kun noget, vi taler om i radioen, sagde hun. Claudia Rex og kaeresten, Pelle Emil Hebsgaard, her med tøj på.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark