Ekstra Bladet

LANGTIDSHO­LDBAR

I AELDES MED YNDE: Pamela Anderson har rundet det halve århundrede og er stadig kvinde for at saette mandehjert­er i brand

- ALLAN LYKKE

Sexbomber har bestået snart sagt altid. I hvert fald fra det 20. århundrede, hvor man begyndte at kunne få øje på dem i film, tv, blade, billboards, plakater og på postkort.

Mae West og Jean Harlow var hotte op til Anden Verdenskri­g, Betty Grable i krigs-årene, Marilyn Monroe i 50’erne og 60’erne efterfulgt af dejlige damer som Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot, Raquel Welsh, Bo Derek og masser af andre.

For tiden er det supermodel­ler, reality-babes og Hollywood-stjerner, der får øjnene til at spaerre op hos dem, der kigger med.

Jeg var heldig at komme frem i den sidste tidsalder med mystik

Meget godt, alt sammen. Men ingen af de tidligere og nuvaerende gudinder har udvist samme langtidsho­ldbarhed som Pamela Anderson, hvis karriere som fotografer­nes yndlings-motiv nu har varet i 28 år – uden at vise tegn på aftagen.

– Jeg var heldig at komme frem i den sidste tidsalder med mystik. Der er så mange muligheder i dag. Internette­t har aendret alt. Alle vil ses-ses og vaere berømte. Det er sket en udvanding af begrebet ’sexede kvinder’, sagde Pamela for nylig i et interview med High Times.

Rekord i Playboy

Canadisk-fødte Pamela, der netop har rundet 50 år, blev ’opdaget’ under en footballka­mp i Vancouver i 1989, hvor hun blandt tilskuerne pludselig blev ’fanget’ på en storskaerm iført en T-shirt med et øl-maerke påtrykt.

Jublen fra laegterne ville ingen ende tage, da publikum fik øje på skønheden, og øl-maerket var kvik til at gøre Pamela til en slags reklame-søjle, som Playboy Magazine heller ikke var sene til at opdage muligheder­ne i.

Oktober samme år optrådte hun første gang på Playboy-coveret. Pamela har fortalt, at hun var så nervøs første gang, at hun braekkede sig ud over fotografen – men karrieren var hurtigt i omdrejning­er.

 ?? FOTO: /RITZAU/ ?? Stadig sexet med sex på.
FOTO: /RITZAU/ Stadig sexet med sex på.
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? 28 år som fotograf-yndling.
FOTO: ALL OVER PRESS 28 år som fotograf-yndling.
 ??  ??
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Rekordhold­er for flest optraedene­r i Playboy.
FOTO: ALL OVER PRESS Rekordhold­er for flest optraedene­r i Playboy.
 ?? FOTO: AP ?? Pamela har rundet de 50 i fin stil.
FOTO: AP Pamela har rundet de 50 i fin stil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark